| valy1233 a întrebat:

Salut prieteni, daca pun toba sport la masina se ia MILITIA de mine am inteles(daca se aude prea tare), dar din 2010 se elibereaza un certificat de la R.A.R pentru omologare sau ceva de genu, mai am treaba cu MILITIA apoi?

7 răspunsuri:
Apache
| Apache a răspuns:

...se ia pe dracu omule ...stai linstit!

Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Da, poti fi amendat. Din cate stiu RAR nu omologheaza decat piesele originale ale constructorului si vor cere schimbarea daca zgomotul depaseste limita fixata de constructor. Numai bine!
P. S. Tu chiar nu ai mila de urechile celorlalti, ti-ar placea sa-ti faca cineva ce vrei sa faci tu altora?

| dErEkk a răspuns:

R.A.R. iti omologheaza numai carlig, motor, GPL, geamuri fumurii, etc

Stefan
| Stefan a răspuns:

Constituie contraventie si se sanctioneaza cu amenda, puncte penalizare sau chiar retinerea certificatului de inmatriculare pentru modificarea sau inlocuirea todei de esapament care produce poluare fonica. Mai exista si situatia ca sa fii oprit pentru control noxe si starea tehnica a masinii de catre RAR.

| Cappuccino a răspuns:

Ba. parca i-a zis ca ai 16 ani rolling on the floor)))) poate toba la trotineta rolling on the floor ce mucos

| valy1233 explică:

@Cappuccino omule, am 17 ani...masina e a tatalui dar in curand a mea(voi lua permisu), dar ce sa-i ceri unui .lab.a.giu de Romania oh go on
ce sa stii tu

| Silenceisanwser a răspuns:

Ia-ti o bicicleta cu roti ajutatoare si invata fara roti ajutatoare... mucosule toba sport auzi la cocalar vai de tine tarane