Poate fi un sistem diferit de cele pe care stiu eu. Nu am umblat la usi de Renault.
Pune intrebarea pe un grup Renault de pe Facebook sau forumul www.reno.ro
Sper ca vei gasi pe cineva care cunoaste bine instalatia, si iti poate spune unde sa te uiti.
Mie daca mi s-ar cere sa 'blochez' geamurile de pe spate, as merge pe una din cele 2 variante:
-deconectat mufa din consola, daca este separat pentru butoanele din spate
-deconectat mufele de pe macarale, in usi.
Deci analizeaza aceste doua puncte.
Comanda principala este pe usa soferului cu toate cablurile la locul lor, am dat o fata de usa complet pe spate jos iar cablul de la macara este si el la locul lui. Butonul de blocare depe portiera functioneaza la actionarea lui se aude clar cum se blocheaza.
Vezi sigurantele si acel blocaj din usile din spate, care pot bloca deschiderea lor din interior. La unele masini, am impresia ca pot bloca si geamurile.
Ce m-am gandit acum dupa ce am citit mesajul tau este ca putea sa blocheze comanda de la sofer, iar mai apoi sa scoata de la usile din spate mecanismul care le deblocheaza. Cand blochez geamul de la sofer se aude clar un sunet mecanic.
Nu cred ca este vorba de un blocaj mecanic, ci de o anulare a circuitului electric de la butoanele din spate, cand e apasat butonul de oprire a geamurilor spate.
Nu vreau sa te contrazic fara sa stiu sigur cum functioneaza mecanismul, dar cand blochez geamurile spate este ceva mecanic. Apas butonul de blocare si poti auzi un sunet ca si cum ai incuiat masina
Mersi pentru incercare, pana una alta o funda pentru ca totusi ai incercat sa ajuti.
Poate fi un sistem diferit de cele pe care stiu eu. Nu am umblat la usi de Renault.
Pune intrebarea pe un grup Renault de pe Facebook sau forumul www.reno.ro
Sper ca vei gasi pe cineva care cunoaste bine instalatia, si iti poate spune unde sa te uiti.
anonim_4396 întreabă: