| fabyan342 a întrebat:

Recent am cumparat o navigatie de la Xtrons model mai nou pentru Bmw X5 E53 si nu stiu sa o instalez am fost la mecanici si nimeni nu se baga. Vreun manual de instalare detineti? Sau daca se pricepe cineva sa lase un mesaj sa comunicam... daca nu am alta varianta sa le trimit un mail sa imi dea un manual de instalare contra cost? Multumesc!

Răspuns Câştigător
| OldSoul a răspuns:

Atunci ar trebui sa fie simplu.
Impreuna cu ea ai primit mai multe cabluri (adaptoare) trebuie sa le montezi pe acelea, in general nu ai cum sa gresesti majoritatea venind doar intr-o anume pozitie.
Daca tot nu te descurci fa poze la toate cablurile si toate mufele pe care le ai + intrarile de la navigatie si cele de la masina si da-mi-le prin pm si incerc sa-ti explic acolo.

4 răspunsuri:
| OldSoul a răspuns:

Este dedicata pentru bmw-ul tau sau este universala?
Dedicata daca vine perfect in locul celei originale.
Universala (2din) daca e nevoie de adaptare.

| fabyan342 explică:

Este dedicata pentru bmw-ul meu.

| fabyan342 explică:

Ok, o sa incerc, daca e ceva o sa iti trimit pm...

| relian a răspuns:

Intra pe Youtube scrii in engleza ce cauti si o sa vezi de ce ai nevoie si cum se face.Scrii ceva de genul how to replace stereo on 2005 BMW bla bla modelu tau si anu.Stiu ca ai nevoie de ceva stikuri, ceva f subtiri vreo 4 daca nu ma insel care se baga in anumite locasuri la radio, se apasa si asa iese tot radio afara.Restu e apa de ploaie daca spui ca ce ai luat este facut pentru masina ta.Scuze GPS sau ce este cai cu tot cu radio, eu am zis radio.