| WolfiePUB a întrebat:

Salut! Recent am dat traseul și am picat, iar acum familia mă bate la cap să mă reprogramez, dar eu nu vreau. Nu îmi place să conduc, nu am vrut niciodată să mă apuc de școala de șoferi. Am făcut-o doar la presiunea familiei (cadou de 18 ani)
Cea mai mare presiune vine din partea părinților, și deși știu amândoi că nu stăm bine cu banii, ei țin morțiș să mă reprogramez. Nu ar fi o problemă, dacă ar fi gratis să mă reprogramez, dar trebuie să fac 3 ședințe de condus obligatorii (150 de lei la școala unde am făcut) și să plătesc o taxă de prezentare la traseu de 140 (taxa școlii), iar eu n-am de unde să scot banii ăștia.
Cum să-i conving pe ai mei că nu vreau să conduc, nu vreau să fiu șofer.

10 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Daca ei platesc, care e problema?

suntserios
| suntserios a răspuns:

Fa o acum, nu știi când ai să ai nevoie în viața asta de permis.

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Inseamna ca daca ei te obliga sa faci scoala de soferi sa te reprogramezi ei o si platesc nu te vor pune pe tine, dar daca nu i ti place sa conduci sau i ti este teama atunci mai bine nu fă scoala ca o vei face degeaba, si daca vei avea permis dar nu vei avea masină sau i ri va fi teama sa te urci la volan atunci mai bine numai arunca banii.

| carevaescu a răspuns:

E util sa ai permis. Grow up.
E util si sa-ti poti exprima, ca adult, dorinta de a face sau a nu face ceva si sa faci (sau nu) fix ce-ti propriu

| DovleacTurbat a răspuns:

Dai 300 de lei, lași emoțiile acasă, faci ochii mari pentru 15-20 de minute și te alegi cu permis. Așa, pierzi 1500-2000 de lei sau cat te a costat școală de șoferi.

| 1234568807 a răspuns:

Daca nu vrei de ce te-ai mai inscris? Nu exista ca te-ai inscris din presiunea familiei, daca nu vrei si nu esti in stare mai bine nu te mai inscrii decat sa dai bani aiurea

| 120bulevard a răspuns:

Vei regreta mai tarziu, crede-ma, macar fa-o de gura lor, e pacat sa pierzi 2500 lei pe apa sambetei.

| 1234568807 a răspuns (pentru 120bulevard):

Daca el nu vrea degeaba o face de gura lor, sunt altii care nu iau permisu desii ei vor sa il i-a, iar pe el care nu il intereseaza crezi ca o sa il i-a?

| LenaNikolaevna a răspuns:

Dacă într-adevăr nu-ți dorești nicicum să conduci sau crezi că nu-ți va fi de folos în viitorul apropiat, mulțumește-le alor tăi pentru efort și pentru investiția financiară și explică-le frumușel că nu e momentul potrivit acum și că e un pas pe care îl vei face mai târziu. Cred că vor înțelege, în cele din urmă, nu-i capăt de lume dacă n-ai permis la 18 ani (eu am 26 și pot să trăiesc foarte bine și fără, hehe). Îți țin pumnii, orice decizie ai lua! ^.^

| Andrei26253 a răspuns:

Eu când am picat traseul m-a costat 6 ședințe 500 lei