Inseamna ca daca ei te obliga sa faci scoala de soferi sa te reprogramezi ei o si platesc nu te vor pune pe tine, dar daca nu i ti place sa conduci sau i ti este teama atunci mai bine nu fă scoala ca o vei face degeaba, si daca vei avea permis dar nu vei avea masină sau i ri va fi teama sa te urci la volan atunci mai bine numai arunca banii.
E util sa ai permis. Grow up.
E util si sa-ti poti exprima, ca adult, dorinta de a face sau a nu face ceva si sa faci (sau nu) fix ce-ti propriu
Dai 300 de lei, lași emoțiile acasă, faci ochii mari pentru 15-20 de minute și te alegi cu permis. Așa, pierzi 1500-2000 de lei sau cat te a costat școală de șoferi.
Daca nu vrei de ce te-ai mai inscris? Nu exista ca te-ai inscris din presiunea familiei, daca nu vrei si nu esti in stare mai bine nu te mai inscrii decat sa dai bani aiurea
Vei regreta mai tarziu, crede-ma, macar fa-o de gura lor, e pacat sa pierzi 2500 lei pe apa sambetei.
Daca el nu vrea degeaba o face de gura lor, sunt altii care nu iau permisu desii ei vor sa il i-a, iar pe el care nu il intereseaza crezi ca o sa il i-a?
Dacă într-adevăr nu-ți dorești nicicum să conduci sau crezi că nu-ți va fi de folos în viitorul apropiat, mulțumește-le alor tăi pentru efort și pentru investiția financiară și explică-le frumușel că nu e momentul potrivit acum și că e un pas pe care îl vei face mai târziu. Cred că vor înțelege, în cele din urmă, nu-i capăt de lume dacă n-ai permis la 18 ani (eu am 26 și pot să trăiesc foarte bine și fără, hehe). Îți țin pumnii, orice decizie ai lua! ^.^