| Cupă_Daniel_1992 a întrebat:

Salut!
Recent am fost lovit într-o parcare de un individ, pe clasica: lovește și fugi, că poate n-a văzut nimeni.
Am fost la Poliție, am făcut toate demersurile, am și martor și tot, iar ulterior, individul a fost identificat și va trebuie să-mi dea asigurarea (sau copie după ea).
Întrebarea este: ce fac pe mai departe? E prima oară când mă întâlnesc cu situații de genul și nu am idee ce documente și demersuri se fac.
Mulțumesc anticipat!

Răspuns Câştigător
suntserios
| suntserios a răspuns:

Cu asigurarea lui si actele de la politie mergi la asiguratorul lui si deschizi un dosar de dauna

4 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Discuta cu individul doar prin politie, pe cat posibil printr-un avocat.

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Eu am un prieten cu firma de intermediere a daunelor auto, mi se pare bine sa apelezi la asa ceva: te ajuta ei cu toate demersurile, iti repara masina repede, in service-urile lor, iar mai tarziu isi deconteaza serviciile din asigurarea respectivului.
Sau daca alegi despagubire in bani, tu primesti suma curata iar ei comisionul.

| relian a răspuns:

Suni la asigurarea lui,faci relcamatie,aia or sa ia la cunostinta,suna pe individ, se asigura ca este cum spui tu, adica ca el te-a lovit, dupa te contacteaza asigurarea lui si te trimite undeva unde zic ei sa ti se repare cazanu, masina adica, cam asa se procedeaza.

Răspuns utilizator avertizat