| Culea_Alexandru_1998 a întrebat:

Salut, recent am inceput scoala de soferi, n-am mai condus NICIODATA si am 8 ore. Bun, masina e pe motorina, deci nu am probleme cu opritul motorului sau schimbatul vitezelor, etc. Dar pur si simplu nu pot sa ma descurc, in intersectii mai mult, ba trec pe sensul opus ca nu virez destul la dreapta, ba ca virez prea mult si intru pe sensul opus la stanga, si cand zice ceva, imi pierd increderea si nu mai fac nimic bine, "e o pedala ma, e deja a 3-a sedinta si nu poti s-o stapanesti?" si ma descurajeaza cand face afirmatii de genu

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Incearca sa schimbi instructorul, daca scoala mai are vreunul. Toti am fost asa la inceput. happy

| Culea_Alexandru_1998 explică (pentru anonim_4396):

El imi explica ce si cum trebuie sa fac...regulile etc le stiu, dar pur si simplu nu pot sa "simt" masina cum s-ar zice...lipsa de incredere cred ca e una din motive, in fine, daca nu o sa mearga bine, o sa mai cumpar ore.

| anonim_4396 a răspuns (pentru Culea_Alexandru_1998):

Stiu, am trecut si eu prin exact aceeasi chestie. Stiam sa merg, faceam in cel mai rau caz greseli minore, nu din alea gen neacordare de prioritate sau situatii de accident. Intr-un cuvant conduceam cel putin decent. Insa am picat orasul de destule ori, cel mai probabil tot pe lipsa de incredere si emotii. Daca zici ca se ocupa de tine, inseamna ca ''problema'' ca sa zic asa e la tine. Incearca sa te concentrezi mai mult si sa fii extrem de relaxat cand esti la volan. Iti spun din proprie experienta ca relaxarea e cheia sofatului, daca stai incordat inevitabil vei face o greseala, mai mica sau mai mare. Bafta! happy

| Culea_Alexandru_1998 explică (pentru anonim_4396):

Merci mult, o sa incerc, mai sunt 22 de ore totusi si o sa mai cumpar daca mai e cazul.

6 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Treburile astea nu se invata chiar in 3 sedinte. Daca instructorul e idiot schimba l

| AntoniSoulesOne a răspuns:

Nu il baga in seama, si condu cum vrei big grin

| Alexutzzu_8051 a răspuns:

Ai putea sa incerci sa te uiti la cei care fac vlog-uri in masina, nu ma refer la cei care fac "faze" ci la cei care doar conduc si vorbesc, o sa-ti dai seama ce fac ei si cum se incadreaza etc