| Beyourself1245 a întrebat:

Salut
Recent am reconditionat un motor de golf 4 1.4 16V
Chiulasa, supape, ax cu came, pompa ulei etc… Intrebarea mea este: Daca i am pus ulei nou si filtru, dupa un nr de kilometrii aprox 1000-1500 e necesar sa i schimb din nou uleiul din cauza rezidurilor? Mecanicul nu mi-a specificat acest aspect. Dau funda!????????

Răspuns Câştigător
| KovacsB a răspuns:

Daca puneai pistoane segmenti, honuire cilindri avea sens sa inlocuiesti uleiul la 1500, dar asa nu este nevoie.

4 răspunsuri:
| Beyourself1245 explică (pentru KovacsB):

Multumesc frumos!
Si mai am o problema cu termostatul
Sta la 90 numai cu la relanti, in rest sta la 70-80. Este cazul sa schimb termostatul? Am radiator nou si ma gandesc ca e normal dar eu cred ca nu sta inchis. Afecteaza cu ceva motorul? Tin sa mentionez ca nu se ridica absolut deoc peste 90. Si in cazul in care am recondiționat motorul, e normal sa merg usor pana ii fac rodajul? Eu am mai bagat piciorul in el. Mersi inca o data

| KovacsB a răspuns (pentru Beyourself1245):

Daca nu trece de 90 nu este nicio problema, in mers pe frigul asta se raceste mai repede, mai ales ca ai radiator nou.Iar o diferenta de cateva grade este irelevanta, depinde de precizia senzorului si locul unde este pozitionat in circuit de regula la iesire din radiator.

| KovacsB a răspuns (pentru KovacsB):

Vreo saptamana sa urmaresti nivelul la apa sa nu scada.

| Beyourself1245 explică (pentru KovacsB):

Are acelasi nivel