| 07gabriel07 a întrebat:

Recent am schimbat baia de ulei deoarece era crapata, am inlocuit si garnitura, problema e ca acum se scurge putin ulei intr-un loc pe langa garnitura, masina e un bmw seria 1 e87, 2.0 L. O solutie va rog. Mulțumesc!

Răspuns Câştigător
| crysty1222 a răspuns:

Tu ai schimbat baia de ulei sau ai fost la service? Posibil ca baia de ulei sa fi fost stransa prea tare si garnitura s-a rupt, de aia scapa ulei pe acolo. Sau poate garnitura e de proasta calitate si nu etanseaza corespunzator. Solutia ar fi sa dai baia de ulei jos si sa-i schimbi garnitura. Inainte sa pui noua garnitura poti pune un strat subtire de silicon rezistent la temperaturi mari pentru o etansare mai buna. Iti recomand sa cumperi siliconul de la un magazin de piese auto.

| 07gabriel07 explică (pentru crysty1222):

Garnitura e de la Victor Reinz

Cam greu sa mai dau baia jos deoarece trebuie data toata puntea fata si demarorul. Garnitura nu avea cum sa se rupa (e din metal). De aceea am intrebat, caut o alternativa.

| crysty1222 a răspuns (pentru 07gabriel07):

N-ai ce solutie sa mai gasesti. Trebuie data baia jos, si inainte sa pui garnitura dai cu putin silicon pentru etansare, asta e singura solutie. Altfel n-ai cum sa rezolvi. Doar n-ai vrea sa dai cu poxipol in locul prin care curge ulei...

Oricum nu curge mult foarte putin. Poatw rezolv cu putin silicon.

9 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Nu ai asezat bine garnitura sau ai strans prea tare suruburile.

| 07gabriel07 explică (pentru darrio2007):

Si as putea sa mai destrang putin suruburile?

| 07gabriel07 explică (pentru darrio2007):

Garnitura a fost asezata corect daca dau suruburile la gauri.

| sierra1 a răspuns:

"O solutie va rog"

soluție de etanșeizare - (cine a montat garnitura nu are habar de așa ceva?)

| Denila123 a răspuns:

Dai pe ambele parti la garnitura cu silicon, da risti sa nu mai poti da baia jos