Depinde ce-ti place mai mult.Mie unu imi plac mult vw-urile.Dar nu ti-as recomanda nici una din masinile astea, nici golf 3 nici 318.Sunt masini vechi, ai de bagat bani in ele cu, caruta, iti dai seama au si ele o vechime+ca cei care le vand nu le vand de noi ce sunt sau ca s-au plictisit de ele.Recomand de bani aia o marca mai proasta dar mai noua, cred ca e logic, cu cat este mai noua cu atat mai bine plus ca esti incepator.Recomand Matiz, Clio sau de ce nu Logan cu toate ca nu e faina. Daca dispuneai de 2000 si iti placea golf 3 iti luai un TDI, motoare excelent de bune, dar de 2000 iti iei golf 4 din Germania. Daca au parintii tai masina si te lasa sa o folosesti pe a lor mai pastreaza ceva bani si cand ai o suma buna ia-ti ceva mai nou ...sa fie minim Euro 3 sau Euro 4 precum un golf 4 opel astra h bmw 316, dar pentru inceput cel mai bun e un matiz sau corsa, cu toate ca nu ofera mult masinile astea pentru frichineala si pentru un incepator sunt numai bune.
Bafta!
Nici macar sa nu te gandesti la BMW, cu 1200E iti iei ultimul cazan, vechi de 20 ani, cu peste 200k km
La banii astia un Daewo Matiz. Oricum e prea bun pentru un incepator. Masinile de marca luate cu 1500 de euro sunt sicrie pe roti, cazi din ele in mers.
Banuiesc ca esti foarte tanar si vorbesti de doua masini din anii 1990-2000.Sincer vorbind care sunt asteptarile tale la o masina cu acesti ani? Daca vrei un consum mic de carburant cumpara Golful, daca vrei viteza si tractiune pe spate(nu stiu cum te vei descurca iarna si pe ploaie) cumpara bmw.
Pfoai e discutabilă treaba. Pot să scriu poveşti aici. Depinde preferi bmw? ştiu că poţi avea o pasiune pentru bmw Golfu' e maşina poporului mulţi au, consum ok, maşină de frecat, probabil ideală pentru începători, probabil. Deci la consum bmw e mai delicat, dar e mai spaţios şi în general are mai mulţi cai şi motor mai mare. Golfu e mai micut asa trage el, da nu ca bmw'u, mama avea un golf 3 si ii placea ca e mic....in rest depinde ce vrei tu.
+la bmw ai optiuni mult mai multe decat la golf
ex:
Climatronic
4 geamuri electrice
oglinzi electrice heliomate
CD player original
6 airbaguri
ABS, ASC, SRS
volan reglabil
2 chei
Jante originale BMW anvelope iarna
suspensie sport de fabrica
alarma originala BMW
la golf nu ai si uneori abs/esp salveaza vieti.
La bwm ala care si l permite el la 1200E are un caca.t optiuni
Http://www.bestauto.ro/......819260.htm
....Bine este adevărat că nu este străluctită, dar, dar
Asta are 31.000 km cum e bunica-mea virgina, Dumnezeu s-o ierte (cum se zice). Poate 310.000...
Aici trebuie să îţi dau dreptate
Masina aia are 310.000 km, e pe ultimul ei drum
Vrei o parere sincera? strange-ti un buget mai mare ca sa nu iti iei orice cazan de la nemti ca tot romanu.
Lucrez la un service auto, sunt vopsitor, eu iti garantez ca in maxim un an de zile mai cheltui odata suma data pe masina.
Sfatul meu este totusi sa mai strangi inca pe atat si poti sa iti iei macar un golf 4.
De obicei masinile vandute in banii care ii ai tu sunt vandute cu un scop: trebuie bagati bani multi in ele.
Nu vreau sa iti spun ce insemna o podea ruginita, praguri umplute cu chit sau fibra.
Pana la urma decizia iti apartine dar daca nu ai un noroc choir vei lucre in fiecare zi la masina pana te vei satura.
Salut! parerea mea e ca daca vrei sa faci impresie cu ea ia-ti bmw dar daca esti mai econom ia-ti wv
Deeiutss întreabă: