| AlexV1905 a întrebat:

Salut! Saptamana viitoare as vrea sa merg sa dau pretestarea pentru categoria B...am totusi niste intrebari.
1. Daca nu am intrat la ore de legislatie si am invatat acasa, are ceva? Mi-a zis doamna de acolo ca se fac pe meet dar nu am primit nici un cod pe wapp cum a spus ea.
2. Daca nu iau ce se intampla? Si cam cat de greu este? Pot sa dau de mai multe ori sau ma ajuta acolo cineva daca nu stiu? La modul ala gen sa ma lase in lumea mea sa copiez sau sa intreb pe cineva.
Multumesc anticipat!

5 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Te rog sa clarifici:
1 Domana aceea este de la Scoala de soferi, sau de la Politie?
2. Unde dai pre-testarea? la scoala de soferi sau Politie?
3. La testare nu vorbeste nimeni, cu tine, nu se copiaza si nici nu te ajuta nimeni, fiindca trebuei sa stii dumnezeieste toata materia, fiindca la volan nu-i nimeni cu tine, sa-ti spuna ce decizie sa iei si cui sa acorzi prioritate, ac sa nu faci accident.

| Iote a răspuns:

Si in trafic, tot asa vei dori? Sa fii lasat "in lumea ta" cu accidente cu tot?
De ce nu faci cursul cu instructor?

| BuLaNNNeL a răspuns:

Nu știu ce pretestare și unde dai tu, dar sala nu e grea dacă înveți. Îți recomand școalarutiera. Ai totul explicat video, in cazul in care nu înțelegi logic.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu contează. Important e să știi tu.
E fix același tip de test ca cel de la sală, adică fix la fel de greu. Dacă ai bun simț nu copiezi, dacă ei și tu 20-21 de puncte e ok. Te lasă să mai dai o dată, dar nu de 10 ori. Învață, că sala tot tu o dai! Dacă tu iei 15 puncte la pretestare și alea copiate ce pretenție ai să treci sala?!

| Anuket a răspuns:

1. Nu are nimic, nu sunt obligatorii.
2. La pretestare poți cere 4 teste, ca să fi sigur că faci măcar unul bun. Dacă nu iei, mai dai în altă zi. Nu te va lăsa să copiezi, iar dacă faci asta, la sală clar nu te vei descurca.