anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut,se merita un Ford Focus 2005-2007 Diesel,vreau pareri despre consum,fiabilitate, pretul la piese etc...

Răspuns Câştigător
| Florian20405 a răspuns:

Salut,un focus 2005-2006 e undeva la 3500 E. Avand in vedere ca este anul destul de bun si mai este si euro 4 e ok.Fiabila din cate stiu este dar nu straluceste ca un TDI(mai ales ALH 90 si 110 cp).
Pretul la piese este unul chiar foarte bun.
Deci daca ai pretentii de la anul de fabricatie si km sa fie reali, ia-ti cu incredere focus, daca vrei ceva mai fiabil, puternic si comfortabil ia-ti golf 4 diesel dar platesti la taxa mult daca este mai vechi de 2004. Unul 2005-2006, Golf 4 duce undeva la 4300E neinmatriculat euro 4 taxa 400-470E...deci alege focus!
Bafta!

4 răspunsuri:
| kurinkita a răspuns:

Merg pe Ford cu incredere oricand. Contrat parerilor "marilor atotstiutori" care conduc troace de VW sau Opel, Fordurile sunt mai fiabile, usor de intretinut si stau foarte bine la capitolul dotari faca de concurenta.
Trecand la modelul Focus, e de departe cea mai buna si bine vanduta masina din categoria ei inca de la MK1.
Foarte usor de condus, comfortabila, al dracul de stabila si destul de sprintena. Dar din experienta iti zic, pe cat de usor de condus pe atat de greu de stapanit desi foarte iertatoare.
Merita din plin oricand un Focus.

suntserios
| suntserios a răspuns:

E o masina ok si fiabila. ai doar grija cand o cumperi sa nu fie vreo teapa

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Are o prietena asa ceva, 1.6 diesel, si e foarte multumita de el.
Nu am auzit de probleme la ele. Singura problema pe care am vazut-o cu ochii mei la focusuri este rugina. In rest Ford face masini foarte bune, e peste Vw dupa parerea mea, pentru ca face masini foarte stabile, iar motoarele sunt si ele reusite.
Tabla se intretine, dar o masina necalculata nu poate fi facuta sa se comporte pe drum ca una bine facuta.
Deci, ia-ti Ford linistit.

| fdfddfdsdsghmmjnjjjhsdsfd a răspuns:

Daca o sa cari greutate mare cu ea merge un diesel deoarece are un cuplu mare dar daca nu o sa cari mai nimic ar fi buna una pe benzina