Sigur ca se poate, inmatricularea provizorie (numere rosii) se face atunci cand o soliciti si solicitarea se poate face doar dupa data contractului de vanzare-cumparare, cel mai repede cu acea data.
Problema este ca am luat-o de la Timișoara iar furnizorul mi-a făcut contractul pe 15.06 iar numerele provizorii sunt pe numele lui făcute la data de 19.06.
Când am fost sa o înmatriculez la mine in oraș mi au spus ca este factura numerelor privizorii greșita.
Nu știu ce sa mai înțeleg
Sa inteleg ca este masina noua?
Nu are importanta, o poti inmatricula pe tine si asa, nu este vina ta ca furnizorul a gresit data inmatricularii provizorii.
Da, mașina este noua venită cu numerele provizorii de la Timișoara, cei de la Călărași nu ma lasă sa o inmaticulez pentru ca are datele diferite
Nu te lasa s-o inmatriculezi definitiv?
Nu vad ce legatura are inmatricularea provizorie cu cea definitiva, mai ales ca n-ai facut tu inmatricularea provizorie.
Datele pentru inmatricularea definitiva se iau din actele pe care le depui, nu din inmatricularea provizorie.
Sunt si alte date diferite, cu exceptia celor doua indicate?
Nu are nicio legătură înmatricularea definitiva cu Nr roșii. E o neînțelegere undeva.
Pot avea date diferite, dar nu poti circula cu masina fara aceste numere. Daca vrei sa o tii in curte pana vine cumparatorul cu ele, e OK, dar nu risca sa circuli.