Benzinarul se poate modifica in gaz, dar cam aici se opresc variantele simple. Benzina si motorina au metode diferite de ardere, si tocmai de aceea motoarele sunt foarte diferite ca structura si functionare (benzinarul are bujii, diesel are bujia de incalzire si injectoare).
Poate vrei sa schimbi motorul cu totul, dar aia intra mai mult la categoria tuning decat la modificari simple de service.
Nu te contrazic, am luat recent o masina Ford focus 1.6 benzinar dar in carte apare ca e motor diesel si eu il am pe benzina, nu stiu ce si cum in carte scrie că am 100 de cai pe talon apare 82, am fost curios sa aflu daca se poate modifica un diesel pe benzina sau invers
Oricum multumesc pentru raspuns
O sa ai probleme grave cu masina aia daca zici ca in acte scrie altceva decat e masina.
nu o sa treci ITP in veci si posibil nici RAR ul cand va trebui sa refaci CIV ul masinii daca nu ai acte care sa demonstreze modificarile facute
Cred ca glumesti, mai spui ca ai si auzit pe undeva.Eu nu am auzit si nici nu cred ca ai putea sa faci asa ceva.Stii de ce? Pt ca masinile au un calculator care au un program, cata benzina sa dea la ce timp, cit aer sa bage si etc, in cazul in care pui motorina ce o sa faca calculatorul ala? Va stii el cita motorina sa zicem ca faci asa cit aer ce amestec va face? Unia nu au ce face si probabil incearca tot felul de bazconii
Si daca ai putea sa schimbi tot motorul si toate componentele acestuia, te-ar costa foarte mult si nu ai avea loc suficient pentru un alt motor, de oarece fiecare masina e facuta incat sa incapa doar motorul standard, sa nu fie spatiu in +