anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut, soferii indiferent de anii de permis mai fac greșeli?… Fie la acordarea priorității pietonilor sau indiferent de greșeală, spuneti-mi si mie prin ce ați trecut. Eu am 8 luni de permis dar nu-s mandru de mine si am nevoie de putin sprijin.

6 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Unii au ambitie mai mare decat creier si atunci se incalca regulile de circulatie, de aceea se produc accidente.
Tu repecta legea si regulile de circulatie si nu vei avea regrete, fiindca doar asa poti evita accidnete.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Sprijin pentru ce?
mai fa ore de condus daca nu esti sigur pe tine.

greseli fac toti soferii, important e cat de grave

| FreddieM a răspuns (pentru suntserios):

De exemplu? La ce tip de greșeli te referi? Nici un șofer nu face,, greseli'' involuntar. Nerespectarea distantei de siguranță,, sau a priorităților de care or fi ele sau alege tu ce vrei, sunt acte voluntare, nu erori.
Cheers

| suntserios a răspuns (pentru FreddieM):

Sa nu vezi un pieton care vrea să traverseze din motive de mașini parcate prea aproape de trecere.

Sa îți mai scape mașină în pantă

| FreddieM a răspuns (pentru suntserios):

Tocmai asta face un șofer sa fie bun, sa reducă viteza și sa mărească atenția în apropierea zebrei ca vede omul sau nu, tocmai sa nu,, bubuie'' vreun, neatent''.
Din nou, mașina e acționat de umanoid, nu scapă mașina în panta singura. E acționata mecanic de sofer. Dacă scapă singura, înseamnă că are defecțiuni, deci tot a soferului treaba e sa o ducă la reparat. Oricum o dai, tot omul e la comanda.
Cheers

| suntserios a răspuns (pentru FreddieM):

Nu prea inteleg unde incerci sa bati cu raspunsurile astea... vorbeam de greseli umane nu de masini... In fine.