| Dragos16V a întrebat:

Stie cineva ateliere de dezmembrari auto in Sibiu sau imprejurimi?

Răspuns Câştigător
| sincer a răspuns:

Http://www.sibiu-sibiu.aaz.ro/detalii/428922/Piese-Daewoo-Espero
http://www.dezmembrari-daewoo.ro/dezmembrari-daewoo/espero/
Suni si intebi daca au ce iti trebuie si atentie nu trebuie sa fie aproape dezmembrarile, exista curier rapid si merita pentru 20 de lei.

5 răspunsuri:
| sincer a răspuns:

Stiu in Blaj, Sebes, Medias, Sighisoara, Mures dar mai intai zi ce te intereseaza si pentru ce masina iar ue incer tot posibilul sa te ajut.

| Dragos16V explică (pentru sincer):

Salut! Scuze ca raspund asa tarziu. N-am mai intrat ca nu imi aparea intrebarea si asta mi s-a mai intamplat de cateva ori, deci am crezut ca nu merge. Imi trebuie pentru un Daewoo Espero, dar merg si piese de Opel, Vectra cele mai multe.

Multumesc! E ok mai ales al doilea link. Totusi eu am intrebat pentru ca am mai comandat asa prin curier, nu e vorba de bani... ca nu e mult, dar am luat si s-a intamplat ca vanzatorul sa trimita alta piesa, iar alta data a trimis niste piese intr-o stare de... mai bine nu le trimitea. Cam de asta caut sa vad eu ce cumpar. De asemenea, ca a venit sezonul, stie cineva unde as putea gasi jante pe 14, cu distanta de 100 mm intre suruburi, 4? Caut ceva cat de cat in stare buna, nu unele ruginite la 100 de lei bucata.

| sincer a răspuns (pentru Dragos16V):

Cel mai sigur e ca duminica sa mergi in targ in Sibiu ca sunt o gramada de roti de care doresti dar sa fi cu masina ca sa si probezi daca ti se potrivesc pentru ca cei care vand zic ca se potrivesc ca sa scape de ele, mai bine mergi cu masina si sa le probezi.

A da, chiar. Duminica asta sunt in oras. Oricum stiu dimensiunile si le iau pe masurat, si probat daca sunt acolo.

| sincer a răspuns (pentru Dragos16V):

Http://www.sibiu-sibiu.aaz.ro/detalii/428922/Piese-Daewoo-Espero
http://www.dezmembrari-daewoo.ro/dezmembrari-daewoo/espero/
Suni si intebi daca au ce iti trebuie si atentie nu trebuie sa fie aproape dezmembrarile, exista curier rapid si merita pentru 20 de lei.