| Bin99 a întrebat:

Salut, stie cineva cu ce se ocupa Biroul Control Auto udriste Bucuresti? Am primit o invitatie(citatie) de la ei si la telefon nu vor sa-mi spuna despre ce este vorba.

8 răspunsuri:
| Catrice a răspuns:

Pai și nu scrie motivul pe citație?
Hmm gugăl ne duce la...https://bpr.politiaromana.ro/

| Bin99 explică (pentru Catrice):

Nu scrie motivul pe citatie, d-asta intreb si eu pe aici, poate s-a mai intalnit cineva cu ce asemanator...

| Dismally a răspuns:

Este o surpriza de asta nu vor sa-ti spuna, te asteapta cu un cadou big grin

| Bin99 explică (pentru Dismally):

Esti unul de-al lor? Din punctul meu de vedere astea sunt niste tactici abuzive de intimidare si oprimare care n-ar trebui sa fie folosite intr-o tara europeana unde cica avem drepturi si libertati. Nu inteleg de ce oamenii accepta si se supun acestor abuzuri.

| Dismally a răspuns (pentru Bin99):

Nu este nimic abuziv, nici cand esti suspect intr-un caz de crima nu iti vor spune exact despre ce este vorba pentru ca risca sa nu se mai prezinte nimeni happy Avem drepturi, libertati dar si obligatii, iar una dintre acestea este prezentarea la autoritati atunci cand iti vor solicita acest lucru.

| dinaprilie a răspuns:

E posibil sa fi luat amenda pe undeva fara sa stii si vor sa te identifice.

| Bin99 explică (pentru dinaprilie):

laughing pai m-au identificat ca doar mi-au trimis citatie pe numele meu! ce, nu puteau sa-mi trimita amenda pur si simplu?

| dinaprilie a răspuns (pentru Bin99):

Nu ai spus asta ca e pe numele tau. De regula masinile care sunt pe firma nu sunt legate de un nume drept urmare trebuie facuta o identificare a conducatorului.