| AndreiMihaiLNM a întrebat:

Salut, stie cineva o frecventa radio care nu este deloc folosita in ROMANIA? Vreau sa imi pun blueetooth ul de masina pe acea frecventa si sa nu mai aiba interferente. Funda

6 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Prin internetul telefonului asculti orice radio vrei dar nu merge cu bluetooth

Bula
| Bula a răspuns:

Frecventele din benzile de comunicare digitale uzuale (Bluetooth, wi-fi telefonie etc.) nu le poti modifica, ele fiind concepute sa-si caute cate o pereche de frecventa libera din toata banda de fecventa alocata.
Codificarea digitala a comunicarii este ceea ce "imperecheaza" dispozitivele, frecventa purtatoare fiind variabila in cadrul unei benzi.
Prin comunicarea digitala se elimina si problema bruiajelor de interferenta, singura problema ramanand nivelul (analogic) de semnal.

In cazul tau, probabil, este vorba de nivel de semnal scazut sau folosirea a mai multor dispozitive deodata, la distanta mica intre ele.

Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Aici este tabelul cu frecventele alocate in Romania: http://bit.ly/2KswVwT Vezi daca gasesti un loc liber!

| AndreiMihaiLNM explică (pentru Salontanul):

Nu este exact ceea ce am nevoie, mersi.

| Panamax a răspuns:

De la 275 Ghz in sus esti liber sa-ti setezi pocnitoarea FM la care ii zici bluetooth.

| Zaygon a răspuns:

Daca ti-ai luat jucarie din aceea care o alimentezi la 12V si legi telefonul la ea iar ea se leaga la masina si tu dai play pe telefon si auzi in masina pe radio poti folosi orice freceventa care nu e in zona ta. Eu l-am setat pe 87.00 ca nu am nici un post de radio pe frecventa aia.