| anabelisa a întrebat:

Stiu ca am pus o intrebare asemanatoare, dar daca cineva poate sa ma ajute ii voi fi recunoscatoare.Cu ceva timp in urma v-am intrebat daca la 13 ani jumate este ok sa am 1'74. Dupa ce am citit raspunsurile m-am mai linistit zicandu-mi ca nu e o problema.De cand am inceput scoala cativa baietii ma fac in toate felurile:girafa, capra, cal, macara si nici nu mai spun cate.Am inceput sa ma ingrijorez in ultima vreme si chiar am ajuns sa-mi spun si eu ca sunt prea inalta.Eu sunt o persoana hipersensibila. Daca cineva imi spune o vorba urata ma supar foarte repede.Nu stiu ce sa mai fac.Cum as putea sa ii fac sa inceteze odata cu vorbele urate?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

"Admiratia invidiosului se manifesta prin barfa". Deci toti cei ce te supara sunt frustrati de inaltimea lor (prea mica).

7 răspunsuri:
| covexrobu a răspuns:

Acum tu te simti aiurea ca iti zice lumea asa. Dar peste 2-3 ani sa ii vezi pe toti cum o sa fie in limba dupa tine, pentru ca sunt 100% sigur ca te vei dezvolta si vei avea un corp frumos. Atunci sa vezi fraieri care rad acum cum o sa incerce sa te curteze si alte vrajeli. Ideea este ca daca tu te simti bine in pielea ta si daca iti place cum arati nu vad de ce te superi pentru niste copii idioti.

Răspuns utilizator avertizat
| UNfriendLY a răspuns:

Pai daca esti asa mare, batei laughing

| Lora a răspuns:

Oooo crede-ma ca gura lumii nu ai cum sa o inchizi si nici sa multumesti pe fiecare om in parte, oricat de perfecta ai fi. Mie mi-ar place sa am si eu aceasta inaltime, pacat ca parintii mei sunt mai micuti de inaltime iar eu nu am putut sa-i intrec.Deci fii linistita, o tipa inalta arata multtttt mai sexy decat una micuta.

| QuadruplePersonality a răspuns:

Eu sunt a 8 si am o colega cu 1, 76.
Anul trecut majoritatea persoanelor radeau de ea. o faceau in toate felurile. Ea are o personalitate puternica, si le dadea replici, maxim'uri, daca stii termenul. Apoi au lasat'o in pace.
Daca te crezi in stare, cand se ia cineva de tine, fa'l sa se simta prost. Ceva gen : "taci ma piticanie, uitate intai la tine si dupa da din cioc/mutra/clanta/bot". Nu e foarte frumos sa vb asa, dar cine se ia de tine merita. Poti incerca sa ii ignori, daca vad ca nu te deranjeaza, se vor plictisi. Cand ti se zice ceva, tu spune'i "Da, mare dreptate ai/ Cum zici tu/ 'ai nu m'anebuni/ cand ti'ai dat seama?"
Daca nu te crezi in stare, spune-i mamei sau doamnei diriginte. happy

| celmaitare a răspuns:

Vorbeste cu consilierul/psihologul scolii orice scoala are asa ceva si este singurul in masura sa te ajute

| nonameanca a răspuns:

N-ai cum sa-i faci sa inceteze... din pacate sad singurul lucru pe care-l poti face e sa te cobori la nivelul lor si sa-i jignesti si tu, sa-i faci...gandaci, cacareze, tot ce e mic si a carui denumire iti trece prin minte rolling on the floor si sa fie/sune jignitor, bineinteles rolling on the floor