Salut.
Nu inteleg, cum i-ai dat asigurarea daca nu esti vinovat?!
Normal trebuie sa fiti prezenti amandoi si sa faceti schite sa se inteleaga cum s-a intamplat.
Exceptii erau doar daca va intelegeati amiabil, dar cu taximetristi nu prea ai cum.
Poate detaliezi putin cum s-a intamplat, din cele spuse de tine, nu imi dau seama care e de vina!
Nuu ca astazi cand am fost la un service (ales de el bine inteles ) ca se cunosteau cu mecanicii ca erau numai taxiuri pe acolo (patronul a mers nu soferul care s-a intamplat ) cand i-a zis fata de la birou cat costa daunele si ce are de schimbat ( bucse bara, bieleta, rulmenent, flansa parca si inca ceva ) toate costau 560 de lei si m-a luat ca el nu sta prin asigurare si ca isi baga... ca vrea banii cash ca pirde bani ca sta pe dreapta masina ca dureaza mult cu asigurarea si ca vrea banii si i-am zis ca nu am sa ii dau si sa si-o repare cu asigurarea si mi-a aruncat-o pe jos in fine. am 21 de ani si sunt mai lasator, eu m.-am certat cu el, dar mi-a inceput ceva gen '' nu e nimic daca nu platesti, eu am adresa ta, nr de la masina si o sa ne mai intalnim in trafic ) imi platesc eu masina acum si mi-am luat asigurarea si am plecat! Deci nu stiu daca o sa intelegi cum e de fapt.
Daca nu au fost victime, si tu nu te considerai vinovat si nu te simteai in siguranta, te suiai frumos in masina si va vedeati a doua zi la politie sa declarati accidentul.
Cum de ai putut sa ii dai asigurarea in original numai tu stii, dar oricum nu prea poate face nimic fara tine, trebui sa va prezentati amandoi cand se face dosarul de dauna la asigurari
Nuu ca astazi cand am fost la un service (ales de el bine inteles ) ca se cunosteau cu mecanicii ca erau numai taxiuri pe acolo (patronul a mers nu soferul care s-a intamplat ) cand i-a zis fata de la birou cat costa daunele si ce are de schimbat ( bucse bara, bieleta, rulmenent, flansa parca si inca ceva ) toate costau 560 de lei si m-a luat ca el nu sta prin asigurare si ca isi baga... ca vrea banii cash ca pirde bani ca sta pe dreapta masina ca dureaza mult cu asigurarea si ca vrea banii si i-am zis ca nu am sa ii dau si sa si-o repare cu asigurarea si mi-a aruncat-o pe jos in fine. am 21 de ani si sunt mai lasator, eu m.-am certat cu el, dar mi-a inceput ceva gen '' nu e nimic daca nu platesti, eu am adresa ta, nr de la masina si o sa ne mai intalnim in trafic ) imi platesc eu masina acum si mi-am luat asigurarea si am plecat!
In secunda doi in care nu a acceptat asigurarea ta te duceai la politie si declarai accidentul. Era riscul sa ramai fara permis pentru ca nu ai declarat accidentul in 24 ore, dar explicat ca el a refuzat in final amiabila si poate nu se intampla.
Ceea ce va face el in continuare se numeste infractiune pentru ca nu poate sa isi repare masina avariata in urma unui accident fara o autorizatie luata fie de la politie fie de la asigurator in urma amiabilei.
Ei clar aveau un deal cu service ul ala si vroiau sa te fraiereasca de niste bani.
Lucrurile in cazuri precum asta sunt clare, indiferent ca este victima sau vinovat. Vrea celalalt amiabila si pare cooperant bine, nu... direct la politie sa declari accidentul si treaba lui sa se descurce mai departe. Asta merita si cioroiul de taximetrist. Ba ma mult asta ar merita si acum, sa te duci sa declari accidentul sa ramana pe tusa 30 zile
Trebuia sa chemi Politia din prima, acum tu cum iti repari masina fara autorizatie de la Politie?
Cu asigurarea te duci la firma de asigurari si vorbesti.