| croitoru92 a întrebat:

Salut.Sunt in cautarea unei masini sh pe la suma de 5000-5500 Euro si as alege o laguna III 2008 1.5 diesel.Sunt masini bune? Costurile de intretinere sunt mari? avand in vedere ca majoritatea au in jur de 150k si nu cred ca realisadVa rog o parere de la cei cunoscatori.Multumesc!

6 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Personal ti as recomanda sa nu iei frantuzoaica sh decat daca ai certitudinea ca a fost bine intretinuta.

la banii aia gasesi un golf 5, o astra, o kia ceed, poate un focus

| Braunion a răspuns (pentru suntserios):

Lasa Golf 5, in banii aia gaseste Passat B5, care nu se poate compara cu porcaria aia inghesuita de Golf 5winking

| Bogdanss a răspuns:

Eu unul nu mi-as lua renault! Tias recomanda un opel vectra c/astra chiar daca e putin mai vechi

| Leo28 a răspuns:

Salut, eu am o laguna 1 din 2000 1.8 benzina, costurile de intretinere sunt foarte mici deci am ramas uimit la ce costuri mici are, insa consumul la masina mea este intre 9-10 litri oras si 6 in afara, dar insa care vrei tu sa o iei din 2008 cu motor de 1.5 disel de ajunge la 6 litri in oras si vreo 4-5 in afara, siner nu ti-as recomanda opel vectra, se strica repede, nu e fiabil, forta nu are si eu zic ca nu se merita.Dar depinde cum vrei tu, multa bafta happy

| Bogdanss a răspuns (pentru Leo28):

Nu are forta opel vectra? Pai uite eu am una din 2009 si are 290 cp(Nu a fost cumparata din tara)
Soara mea tot vectra are dar mai veche din 2003 si are 125cp, Si am mers si eu cu a iei si stai linistit ca la 125cp te baga ca dreacu in scaun(M-am chinuit ceva timp sa gasesc uitate aici
http://www.autovit.ro/opel-vectra-C29152223.html

| DIANp a răspuns:

Incearca cu un a6 motor 2.0 si 6000 euro neinscris an 2007