Personal ti as recomanda sa nu iei frantuzoaica sh decat daca ai certitudinea ca a fost bine intretinuta.
la banii aia gasesi un golf 5, o astra, o kia ceed, poate un focus
Lasa Golf 5, in banii aia gaseste Passat B5, care nu se poate compara cu porcaria aia inghesuita de Golf 5
Eu unul nu mi-as lua renault! Tias recomanda un opel vectra c/astra chiar daca e putin mai vechi
Salut, eu am o laguna 1 din 2000 1.8 benzina, costurile de intretinere sunt foarte mici deci am ramas uimit la ce costuri mici are, insa consumul la masina mea este intre 9-10 litri oras si 6 in afara, dar insa care vrei tu sa o iei din 2008 cu motor de 1.5 disel de ajunge la 6 litri in oras si vreo 4-5 in afara, siner nu ti-as recomanda opel vectra, se strica repede, nu e fiabil, forta nu are si eu zic ca nu se merita.Dar depinde cum vrei tu, multa bafta
Nu are forta opel vectra? Pai uite eu am una din 2009 si are 290 cp(Nu a fost cumparata din tara)
Soara mea tot vectra are dar mai veche din 2003 si are 125cp, Si am mers si eu cu a iei si stai linistit ca la 125cp te baga ca dreacu in scaun(M-am chinuit ceva timp sa gasesc uitate aici
http://www.autovit.ro/opel-vectra-C29152223.html