| Komarov a întrebat:

Salut sunt la inceput mi-am luat permisul si as dori sa cumpar o masina a anilor 90 eu ma gandeam la variantele astea :
Range Rover 1997 2.5
Opel Vectra 1995 1.9
Mercedes S500 1995
Audi S6 1995 2.0
Citroen Xantia 1999
Renault Safrane 1999
Renault Laguna 1997
Volga Gaz 3102 1990
BMW 750iL 1989
VW Passat GL 1995
VW Passat 1999 Combi
Jaguar S-Type UK 1999
Honda Accord 1995
VW Sharan 1999
Mentionez ca bugetul nu conteaza absolut deloc sau consum care e cea mai placuta dupa parerea voastra si cea mai recomandata eu ma gandeam la accord cel mai bun raspuns funda!

10 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

De dragul de a avea o masina mai mult timp tinuta la mecanic decat in conditii bune nu are rost sa o cumperi asa veche. Deabia reusiti sa ajungeti in ziua de maine cu datoriile si vreti sa va bagati si masina pe gat? Mai bine aduna bani si cumpara una cu 6000€ calitatea costa mai mult.

| Komarov explică (pentru mgtow):

Am specificat ca nu conteaza straight face bugetul pot da si 16.000 nu imi pasa eu imi doresc o masina a anilor 90 bag cati bani doresc plus ca raspunsul tau deviaza de la subiectwinking merci

| mgtow a răspuns (pentru Komarov):

Atunci alege una care vrei si pune-o la punct cu toate piesele daca nu vrei sa ramai oprit pe drum, sper sa nu te depaseasca la buget.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca bugetul nu conteaza eu as zice sa le cumperi pe toate si doar asa iti vei face o parere exacta.

| raduradu2014 a răspuns:

Ia-ti Opel Vectra 1995 1.9

| Mariussss14 a răspuns:

Frate Mercedes Ramane Mercedes deci ia-ti un S500 ca restul de masini tot ciobanu are

| AlexandruManase a răspuns:

Audi S6 1995 2.0 mi se pare cea mai 'drăguţă' din toate.

| Capone_Matey_1996 a răspuns:

Eu zic sa iti ei un bmw e 39, care gasesti si din 96 ca zici ca vrei din ani 90, sau un jaguar

| Madalin_Mada_1992 a răspuns:

Salut!
in primul rand vreau sa iti zic ca tu iti alegi masina in functie de ceea ce cauti! Daca cauti eleganta atunci da poti sa iti iei un Mercedes S500 1995. Daca cauti agresivitate, putere mergi pe bmw, pasat, jaguar. eu unul cred ca mai bine ar fi sa iti alegi un opel vectra pentru ca motorul acestuiea este destul de puternic, destul de confortabil si parerea mea in caz de il lovesti nu e la fel de scump reparatia ca la celelalte mai ales fiin prima masina dupa aceste principii trebuie sa mergi. Mult succes in alegerea ta si sper sa te-am ajutat

| Madalin20142014 a răspuns:

Jaguar S-Type UK 1999 eleganta, putere, o masina foarte frumoasa,