De dragul de a avea o masina mai mult timp tinuta la mecanic decat in conditii bune nu are rost sa o cumperi asa veche. Deabia reusiti sa ajungeti in ziua de maine cu datoriile si vreti sa va bagati si masina pe gat? Mai bine aduna bani si cumpara una cu 6000€ calitatea costa mai mult.
Frate Mercedes Ramane Mercedes deci ia-ti un S500 ca restul de masini tot ciobanu are
Eu zic sa iti ei un bmw e 39, care gasesti si din 96 ca zici ca vrei din ani 90, sau un jaguar
Salut!
in primul rand vreau sa iti zic ca tu iti alegi masina in functie de ceea ce cauti! Daca cauti eleganta atunci da poti sa iti iei un Mercedes S500 1995. Daca cauti agresivitate, putere mergi pe bmw, pasat, jaguar. eu unul cred ca mai bine ar fi sa iti alegi un opel vectra pentru ca motorul acestuiea este destul de puternic, destul de confortabil si parerea mea in caz de il lovesti nu e la fel de scump reparatia ca la celelalte mai ales fiin prima masina dupa aceste principii trebuie sa mergi. Mult succes in alegerea ta si sper sa te-am ajutat
VladAntonio întreabă:
DaRlInGiLuSiOnS întreabă: