| mihai9996 a întrebat:

Salut ..sunt nou aici si chiar as avea nevoie de niste sfaturi.Am fost ieri sa testez o masina mai exact Passat B6 2.0 tdi..toate bune si frumoase masina parea ingrijita nu batea nu troncanea mergea foarte bine chiar avea viata in ea ..masina era adusa din afara scos primul rand de nr rosi ..eram hotarat sa o cumpar dar m interesat mai bine si am aflat ca au probleme cu injectoarele si ca trebuie sa ma feresc de BKP..cand am intrebat vanzatorul de codul masini a zis ca are BKD si din ce am vazut aici motorul asta nu sa pus Passat.el a zis ca are BOSCH si ca accepta verificate in orice service inclusiv volkswagen.ce ma sfatuiti sa fac?

Răspuns Câştigător
| NoTurbinaNoGood a răspuns:

B6-le in general nu e o alegere prea inspirata. Daca te multumeste asa o 'limuzina', motorul ala nu te va deranja prea tare. Exista alte probleme mai enervante la ea, cum ar fi sistemul franei de mana. In motor trebuie sa nu uiti sa completezi ulei, si sa ai de unde plati interventiile, cand te lasa "una alta" (injectoare, turbina, chiuloasa, tot motorul).
Te-as sfatui sa cauti Opel Vectra C cu motorul 1.9 CDTI, dar probabil o sa strambi din nas... Alegerea iti apartine.

1 răspuns:
| Sofer a răspuns:

Nu o cumpara! Daca vrei passat cauta din 2010 2.0 TDI 170 cp motor common rail.