| Vasilemoldovan01 a întrebat:

Salut, sunt nou.
Am și eu o întrebare, mi-am luat de curând un passat B6 2litri 140 cp cod motor bmp. Aseară am fost cu el și am plecat puțin tare și acum bate ceva tare. De exemplu când accelerez bate in motor, bate aproape în toate treptele când accelerez. Mi se pare că se mișcă și motorul fata spate foarte tare, se poate sa se fi rupt suporții la motor? Mulțumesc mult

7 răspunsuri:
| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Nu ti-a zis nimeni ca daca iei VW, e de preferat sa nu mergi cu el, ca sa n-ai probleme? laughing
Nu stiu ce "bate" la masina ta, la modelul ala se intampla de toate. Poate fi inclusiv bataie de biela sau vibrochen, pentru ca au probleme chiar si cu pompa de ulei.
Sau poate fi axul cu came, pentru ca si ala are probleme, din cauza ca el actioneaza injectoarele... Spre deosebire de masini, unde n-ai sa intalnesti asa ceva.
Singurul sfat util pe care il poti primi aici, este sa mergi direct la un mecanic, sa vada ce anume bate. Poate scapi cu ax came, eventual tacheti. Ca si aia se schimba ca sosetele, la VW TDI rolling on the floor
Daca ai fi intrebat "care e cea mai proasta masina la 2500 euro", raspunsul era Passat b6.
Sper ca n-ai dat mai mult.

| relian a răspuns:

Iara au inceput "profesionistii" sa spun ca nu stiu ce masini nu-s bune.
Ba stau si ma minunez cit de timpiti pot sa fie unia. Uite si pe turbina, daca iei VW trebuie sa o tii sa nu mergi cu ea.

Daca tu ai luat un fier vechi, este de vina VW ca fieru tau e praf facut de mai stiu eu ce de asta dus de acasa?

Ca idee sa afle si ei VW este cumva lider pe piata mondiala. Deci oamenii astia care cumpatra is idioti sau ce? Tu cumperi o masina noua ca e defecta din fabrica, sau ca se va defecta f rapid?

Stai si te minunezi ce le poate coace mintea unora.
Tu ai cumprat o masina folosita de altul sau de altii, cine stie ce fel au conuds aia, ce fel au intretinut acea masina, dar deja unia gen Turbina si Frank51 stiu ca nu-s bune, deci fabrica VW fabrica masini defecte, cam asta este conceptia lor despre masinile astea si despre altele.

O masina folosita de altii, daca nu o verifici f bine, atent, poate sa iti manince zilele.Dar si asa f bine verficata, tot te poate lasa ceva piese, mai ales daca are f multi km, pentru ca piesele se uzeaza, nu tin o vesnicie, pentru ca uni oameni nu intretin masinile asa cum trebuie, nu le conduc asa cum trebuie.

Daca bagi o masina prin stiu si eu gropi, terenuri, normal ca se pot rupe la ea sau indoi piese. Daca o accelerezi sa treaca motorul ala peste rosu, crezi ca e de bine?
Daca nu schimbi uleiul cand trebuie, nu-i schimbi filtru o sa fie bine? Daca cari cu ea greutati mai mari decat spune fabrica etc.

O masina si cu 1 milion de km ar trebuie sa fie buna, asta daca a fost intretinuta, condusa normal de noua, daca se schimba ce trebuie la timp.

Asa sa vii sa spui VW nu-s masini bune, astia is dusi cu capu, dar rau nu asa.
Da nu-i buna ce ai luat tu, pentru ca au defectato altii ce au avut-o inainte, nu ca ar fi masina rea din fabrica.

Mam cam saturat de astia Turbina si compania, habar nu au, pur si simplu nu stiu nimic, dar deja se dau mari cunoscatori, cum am zis nu stiu de ce nu sa duc sai angajeze aia sa le proiecteze ei masini bune laughing
Deci masina ta este un fel de cazan, asa cum spune cineva pe aici.Tu de ce crezi ca se vind masinile in RO cu dealde 1 mie de euro sau 1500? Ca sunt bune? Alea trebuie bagate la fier vechi, dar uite vii tu, altul le ia, sa aiba si el masina si dupa probleme sa te atii.

Treb sa cauti unu bun sa verifice, toate alea, suspensii, tampoane ce spui, bucse etc.
La motor daca bate ceva, ar trebuie sa se aprinda ceva lumini la bord.

| Frank51 a răspuns:

Se poate, da. Însă mai repede cred că la injectoare e problema. Mașinile astea sunt foarte păcătoase, pică la greu turbina, injectoare, dpf, tot ce e costisitor al dracul.

Vag e foarte overrated, nu sunt mașini bune pe lângă italiene și japoneze, dar ce să facem dacă ne plac laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

În primul rând verifică tampoanele la motor și la cutia de viteză; s-au măcar roagă pe cineva cu cunoștințe (și minime) să se uite la mașina ta. Dacă ai deja tampoanele avariate (și sigur sunt), ar trebui făcută o constatare mai amănunțită la mașină, gen verificat suspensii, frâne, lichide, etc.
Oricum ești tare. Ai cumpărat și nu ai știut ce ai cumpărat și ai întrat pe forum să întrebi ce are, dând niște informații generale.
Nu înțeleg cum puteți lua asa ușor țeapă când cumpărați toate cazanele astea. Asta spune multe și despre șoferul în cauză.

| Lrs2015 a răspuns:

Ai dat pedala capat cu motorul rece cumva?

| Vasilemoldovan01 explică (pentru Lrs2015):

Mulțumesc tuturor s-a rezolvat a fost rupt un șurub in cutie 490 lei toată reparația.