| Armando1241 a întrebat:

Salut toata lumea, am o intrebare mai ciudata putin dar mi-a starnit curiozitati, un prieten are un BMW seria 5 ceva model nou 2015 de aproape seamana cu M3 si mi-a spus ca daca ar pune inscriptia de la M3 in partea din spate ar avea dreptul sa circule cu ea. Nefiind M3 ce se intampla sau care este faza, mai mult pentru el intreb dar sunt si eu foarte curios?

2 răspunsuri:
| Simpatic a răspuns:

Cu M3 seamana bmw seria 3 cu M5 seamana seria 5, pe scurt platformele la masinile M -divizia spor a BMW sunt oarecum comune cu modelele de serie non-M, de aceea intalnim si masini care nu sunt M pure dar au pachet M! dar asta intalnim si la mercedes, unele sunt mercedes "simple" si altele mercedes AMG!

Faptul ca amicul tau lipeste un sticker sau o sigla fie ca va scrie M3 fie M5 fie volvo nu are nicio importanta, asta nu inseamna ca legea nu permite.
Eu la fosta mea masina mi-am facut un sticker pe comanda cu un logo pe care scria VAG killer happy ca asa au vrut muschii meiwinking
multi au inlocuit la BMW-urile lor toate siglele cu cele de la HAMANN altii cu Alpina!

sfatul meu sa nu puna sigle de M3 si sa nu aiba M3, ca si-o va lua urat cand unul cu Logan tip sleeper ii va da fumwinking
noi pasionatii cunoastem
succes

suntserios
| suntserios a răspuns:

E absolut irelevant ce inscripții pui pe mașină. Poți să scrii și Bentley pe Logan că nu ii pasa nimănui.