Salut, sunt și eu motociclist am inceput la 17 ani cu un motor supermoto de 50cc derbi senda, pe urmă am trecut la 650cc Kawasaki er6n pentru A2 ( in acte ). Păi eu am singur mi-am făcut rost de bani, am lucrat pe timp de vară in România ca ospătar 16 ore pe zi la stațiune am rezolvat niște euro in 3 luni. Dacă ai voință și chiar dorești motor trage de lucru, lasă berea cu prietenii și indeplinește-ți dorința, economisește. In loc de un suc, 5 lei in plus la banii pentru motor și tot așa. Depinde ce motor dorești, astea de 50cc sunt până-n 1000 euro. Dacă dorești să ai 600cc+ și să arate bine, iti trebuie minim 2500 euro doar pe motor + echipament și permis ajungi la 2900 euro. Motociclismul este o pasiune scumpă, dar cred că iși merită banii. Nu trebuie să le ceri la părinți să îțî iei motor, mai bine motorul il iei din banii tăi și te ințelegi pentru mașină cu ei și le ai pe ambele. De convis nu știu ce să zic, eu mereu am adus motocicliști acasă și le-au prins drag de motoare și am spus că-mi cumpăr și eu unu-l săpt viitoare, nu m-au crezut, am venit cu Supermoto acasă au rămas uimiți nu le-au venit să creadă și pe urmă le-au plăcut, după ce am vândut motorul, doar așa: Când iți iei alt motor? când îți iei alt motor? Erau simpatici și am luat frumuseața după un sezon de lucru, m-au ajutat in scopul intreținerii cu bani de facultate, niște haine etc. că eu toți bani pe motor i-am dat.
Eu stau in oras mic, de lucru gasesc greu, tocmai de aia ma ajuta.De harnic sunt foarte harnic cand vine vorba de bani... oricum vara asta vreau sa ma angajez oriunde.Am o intrebare:uleiul si gumele odata la cat timp se schimba? Mersi mult!
Gumele depinde de câți km ai realizat și Dot-ul lor. Maxim 5 ani se utilizează un set de gume. Dacă are dot 2015, maxim până în 2020 dacă nu-s uzate. Dacă le-ai uzat grav in primul sezon adică 2015, le poți schimba. Depinde de uzură/ an. Uleiul se schimbă la 8000km pentru motoarele in 4Timpi, pentru motoare in 2T preferabil când schimbi setul in el, sau o dată pe an, la inceperea sezonului.
Cum as putea face bani si sa ii conving pe ai mei sa stranga cat trebuie? La aia ma refere daca nu v-ati prins