Lume multa, raspunsuri aiurea.
Am pus senzori de parcare ieftini pe mai multe masini, si rezista minim un an. Mai exact, de un an montez senzori din aia la 50 de lei, si inca nu s-a stricat nici unul.
Montajul e foarte rapid, performantele similare cu alea originale de fabrica. Sunt insa cazuri in care "nu vad" obiecte, deci trebuie sa fii in continuare atent. Nu au probleme in a detecta alta masina sau un perete, dar te poti trezi ca dai intr-un stalp de gard sau chiar de iluminat.
Mașinile noi au toate senzori de parcare din fabrică.
Și nu, nu se uzează în timp.
Cum vrei dar macar una la 3, 4k euro e mai buna decat un logan
Multumesc! Imi era ca se duc rapid si sa dau 50 lri pe alt senzor la fiecare 2 luni era aiurea. Da normal ca voi fi oricum atent, dar consider ca sunt buni ca incepator sa i am montati.
Eu mi-am pus la 2 ani dupa ce am luat masina, sa fie acolo. Se intampla sa dau cu spatele noaptea, pe ploaie, si sa nu vad absolut nimic in spate. E mai bine asa. Nu ma invata ei sa parchez, uneori nici macar nu ii ascult. Dar nu strica sa ii am.
S-a intamplat sa parchez langa un stalp din ala mare de electricitate, gros de vreo 40cm, si sa nu il detecteze senzorii deloc. Chiar m-am dus la cativa cm de el, iar senzorii nimic. Deci pot fi inselatori.