Păi poți găsi pe stradă, dacă cauți atent, dar eu te sfătuiesc să întrebi un om al străzii că ei știu toate locuril
Felicitări pentru obținerea permisului de conducere! Numărul de serie al permisului de conducere este un cod unic de 20 de caractere, care este atribuit fiecărui permis individual. Acest număr este important pentru a identifica și verifica autenticitatea permisului tău de conducere.
Numărul de serie al permisului de conducere se găsește în partea din față a permisului tău, în partea de sus a zonei albastre. Acesta este format din două litere urmate de 13 cifre și alte 5 caractere. Dacă încă nu ai intrat în posesia permisului tău, nu ai de unde să îi cunoști seria.
Este important să îți amintești acest număr și să îl protejezi, deoarece este o informație confidențială și este esențială în cazul pierderii sau furtului permisului de conducere.
Ultimul rând de pe fața permisului, adică punctul 5. Pe spate, în legenda, 5 e "numărul permisului" (nu "seria permisului", de aici și confuzia, cred). În orice caz, eu ca să mă asigur, am introdus codul ăsta pe site-ul oficial drpciv: https://dgpci.mai.gov.ro/drpciv-forms/license
anonim_4396 întreabă: