| Marian008 a întrebat:

Salut, tocmai m-am hotărât să îmi achiziționez un BMW 318d(143 cp) din 2007 la prețul de 3900 €.
Acum am câteva întrebări legate de această mașină:
1.Este un preț corect pentru această mașină(ea are 240 000 km)?
2.Cam cât m-ar costa să ii schimb distribuția,ulei, filtre?
3.Pentru cei care au condus deja de ceva vreme bmw, îmi poate spune cineva este chiar așa de speriat tracțiunea spate(menționez că eu nu am mai condus o mașină cu tracțiune spate).
4.Și ultima întrebare ar fi legată de piese-întreținere, sunt chiar așa de scumpe piesele la această mașină cum se zvonește, adică na sunt conștient că totuși este bmw dar este chiar așa de speriat?
Vă mulțumesc anticipat pentru cei care o să își facă puțin timp să îmi răspundă(iar cei care au de gând să comenteze aiurea i-aș ruga să se abțină).
Dau fundă celui mai complex răspuns.

Răspuns Câştigător
| Alexandrionelu a răspuns:

1. Este cam prețul pieței, nici mult nici puțin.
2. Toate filtrele plus uleiul și manopera nu ar trebui sa coste mai mult de 600 Ron. Întreabă prețul înainte, la mai multe service-uri. Baga-i ulei bun (măcar Castrol).
Distribuția este pe lanț, deci iese din discuție.
3. Este de speriat iarna. Devine greu de controlat mai ales pe zăpadă înghețată sau polei, mult mai greu decât o mașină cu tracțiune fața. În restul anului nu e nimic de speriat.
4. Întreținerea este rezonabila, dar ferească sfantu' sa ți se strice ceva mai grav la masina. La a mea, sa ii schimb caseta de direcție ma costa 2000 euro. Din fericire sunt mașini durabile, dacă o cumperi fără probleme majore și nu îți bați joc de ea, ar trebui sa mergi mult și bine, schimbând doar consumabilele : filtre, ulei, placute și discuri de frâna, eventual ambreiajul sau vreo bucsa la direcție.
Sa o stăpânești sănătos, e o mașină bună!

1 răspuns:
| Daniel323 a răspuns:

Eu am gasit una din 2015 cu 270.000 km si am dubii daca sunt originali.
Pana si Loganul face meleonul.
https://www.4tuning.ro/......29880.html