Am apasat de 2 ori pe posteaza.Bmw 530 diesel xdrive din 2013 pana in 100.000 km e vreo 27.000, ai net sa cauti preturile, eu iti spun in momentul de fata ce stiu sigur, peste jumatate de an o fi altele.Te-ai plictisit de Audi sau de ce te-ai sucit asa, ziceai ca o pastrezi cel putin 2 ani?
Cutia automata cu 8 trepte de la BMW se numeste Steptronic.Multitronic e la Audi.
Cat te gandesti ca iei pe masina ta? Pt ca un seria 5 cum vrei tu poate ca e mai scump decat iti permiti, in functie de motorizare.A6 3.0 tdi 2012 sub 26.000 nu gasesti, 2.0 tfsi(benzina) eu zic ca e o varianta, impozitul mic e compensat de consumul putin mai mare.Vei simti o diferenta enorma.Ti-am mai spus ca se lanseaza generatie noua de A4 pe la sfarsitul primaverii si pierzi bani daca o vinzi atunci.
Cutia automata cu 8 trepte de la BMW se numeste Steptronic.Multitronic e la Audi.
Cat te gandesti ca iei pe masina ta? Pt ca un seria 5 cum vrei tu poate ca e mai scump decat iti permiti, in functie de motorizare.A6 3.0 tdi 2012 sub 26.000 nu gasesti, 2.0 tfsi(benzina) eu zic ca e o varianta, impozitul mic e compensat de consumul putin mai mare.Vei simti o diferenta enorma.Ti-am mai spus ca se lanseaza generatie noua de A4 pe la sfarsitul primaverii si pierzi bani daca o vinzi atunci.Se merita schimbul
Oricum o dau la un amic care o va lua cu siguranta, nu mai scrie te rog frumos de 2x ori ca nu stiam de ce mi se par aceleasi mesaje idem,.
, cred ca tot pe la audi voi trece, avand in vedere ca nu mi-ai spus cat este un bmw cu 8 trepte seria 5.
Ziceam, dar vreau ceva mai sus, am facut rost de niste bani mai multi, ti-am zis ca lucrez la studio, maicamea prin uk directoare de spital, cu orga una alta, s-au mai strans niste bani stii si nah m-am gandit la un bmw/audi mai calumea ceva, sincer m-am plictisit putin de audi-ul asta deoarece parca este ca telul ala am un note 4 in primele 6 luni eram obsedat acum dq daca nu il si uit de multe ori. se schimba el femeile dapai masinile
Eu stiu mai bine senzatia doar schimb 2-3 pe an
Da dar ce masina ai in prezent?
Ti-am mai spus, C-Klass pe benzina.In 2 luni o mărit și pe asta :))
O cumperi tu? Ai bonus un odorizant de masina nou-nouț!
Am apasat de 2 ori pe posteaza.Bmw 530 diesel xdrive din 2013 pana in 100.000 km e vreo 27.000, ai net sa cauti preturile, eu iti spun in momentul de fata ce stiu sigur, peste jumatate de an o fi altele.Te-ai plictisit de Audi sau de ce te-ai sucit asa, ziceai ca o pastrezi cel putin 2 ani?