Iei un imbus și strângi la loc deraiorul întinzător pe furcă. Asta dacă nu cumva s-a rupt ceva pe-acolo, că exact locul cu pricina nu l-ai pozat.
Alea le-am văzut, sunt varză.
Uite aici niște poze care arată șurubul de prindere, poate te inspiră:
http://image.rakuten.co.jp/bebike/cabinet/maintenance/ultegra-di2-16.jpg
http://cdn2.cyclist.co.uk/......illeur.jpg
Arata o alta poza in care sa se vada mai bine schimbatorul si suportul lui de prindere. nu-mi pot da seama din foto prezentat ce ai putea face.
1. tu ai vazut, pana acum modul de prindere/suportul al schimbatorului? 2. tu stii ce este aceea: urechea de prindere/fixare? 3. tu poti gandi logic la modul de prezentare/fotografiere a elementului care reprezinta "punctul" de fixare pe axul rotii, al urechii de prindere? EXACT CE ESTE IMPORTANT/EXEMPLIFICATOR: TU PREZINTI NEFIRESC DE RAU!
LAS-O'N TREZTII DE ROATA SI DE PINION! Fa si tu o poza edificatoare a schimbatorului si a elementului care reprezinta urechea de fixare
Unde-i aia man eu sunt incepator
1. identifica tot ce consideri ca reprezinta Schimbatrul ( rotocumba aceea cu n'spe piese care atarna de ant). 2. cauta sa pozitionezi acel ansamblu intr-o pozitie frontala/orizontala; nu laterala/verticala, ca in pozele precedente. 3. da-mi mesaj si dialogam; poate reusim sa ne intelegem, ca sa nu fii nevoit sa dai o caciula de bani unor "meseriasi" care stiu doar sa te pape de bani.
Ti'am dat Dar imi zice.ca status de junior nu ma lass sa iti dau mesaj
Ai Facebook?
Cumparati alt schimbator si pune-l pe tatal tau sau du-te la un om care se ocupa cu asa ceva si ti-l rezolva.
Nu se vede destul de bine in poza. Ori ti-a cazut schimbatorul si trebuie sa il pui la loc, e simplu, ori e posibil sa ti se fi stricat. Am patit sa mi se strice schimbatorul cand am plecat de pe loc cu bicicleta pentru ca am schimbat brusc vitezele, daca ai patit si tu la fel cumpara-ti alt schimbator si du-te la cineva ce se pricepe sa ti-l monteze. Bafta! Nu e nimic grav, un schimbator e maxim 50 de lei.
Stef_Stefan_1998_GspV întreabă: