Du o in service, o masina nu este o jucarie, prietenul ăla care ti o repara stie ce face? Poate ti a stricat o mai rau, te bucuri ca el iti ia mai putin decat in service dar stie ce face? Poti lua foc cu masina in trafic esti asa de inconstient? O dai pe mîna tuturor imbecililor care nu au habar, numai in service autorizat o sa o repare ca la carte si plătesti costul reparatiei, daca nu iti permiti sa o repari vinde o decat sa mai circuli cu ea, pui in pericol viata participantilor la trafic cu o rablă de masină, reparatiile pe genunchi facute de "prieteni" in spatele blocului nu sunt un lucru corect. Mai bine o vinzi si gata scapi de griji.
Sal. ai electrice pe spate. orice eroare care persista, e o problema fizica, trebuie inspecata. eu la passat am schimbat un set de garnituri la etrieri degeaba, ca tot se bloca si dadea eroare, am inlocuit etrierii cu totul pana la urma cu tot cu mufe,
Verifica mufele de la motorase. scoatele curata-le cu WD de contacte, vezi daca se rezolva si nu ai rotile infranate.
la erorile cu airbag, e posibil sa fie si bateria slaba, poti incerca sa deconectezi bateria pentru 10-15 minute, o pui inapoi, si mergi cateva minute, daca nu dispar poti sa incerci sa le stergi din vcds daca ai. daca nu, mergi direct la service, sper sa te-am ajutat
eu la passat aveam eroare pe airbag, de la scaunul pasagerului, dar e comuna la passat de asta stiam de ea si cand mutam scaunul aparea airbag missing comunication sau ceva de genu de la o mufa.
Daca nu ai vcds mai bine, daca ai nu te baga la rescris valori ca poate deveni grav
Salut Vlad. Am găsit pe cineva care mâine-mi poate spune exact ceea ce ar avea. Mersi de sfaturi și voi reveni dacă aflu mai multe. Oricum, ție-ți voi da funda dacă e, deoarece Cristi de mai sus e paralel? El zice ca am rabla, dar e un golf 7 din 2014. dar mna, toți inconștienții care se pretind a fi ceva?
Stai linistit, incerc sa fiu de ajutor prin ce am trecut si eu, dar vad ca oamenii de aici sunt cam agresivi. nu mai poti sa faci nimic in zilele singur astea, ca cica nu esti profesionist sper sa iti rezolvi problema, succes!
Mulțumesc. Încă nu am rezolvat nimic. Ma duc la reprezentanta pentru o diagnoza corecta.
anonim_4396 întreabă: