| Cranbcsfsh a întrebat:

am 16 ani și as vrea sa dau de CAT A1 și vreau sa știu : ce conține școala din câte știu eu(sala, poligon, oraș). Și as vrea sa îmi iau o motocicleta de 125cc Am găsit o Honda Cbr 125cc 11kw 2009 are 31000 km și o yamaha yzf r125 2009 11kw cu 27000km, As vrea sa știu dacă la km aceștia motoarele sunt în mințile lor, și as vrea sa știu cam că-ți km duce un motor ca acestea dacă sunt întreținute.

Răspuns Câştigător
| alexbos2 a răspuns:

Deci,ca sa folosesti o motocicleta cu capacitate cilindrica mare, 1000cmc sau asa iti trebuie 2 sau 3 ani de experienta. Daca esti pasionat de motociclete apuca-te de scoala de soferi nu mai sta pe ganduri.Pasiunile nu au limite dar sunt costisitoare. Daca te folosesti de A1 2 ani pana faci 18 merita. Daca vrei sa il dai doar sa il ai si sa nu te folosesti de el sunt bani aruncati.

1 răspuns:
| Anonim53220 a răspuns:

As recomanda sa dai la 18 de A2....strangi bani si iti iei un motor bun si oricum iti trebuie multi bani... undeva la peste 60 milioane daca vrei si echipament, o motocicleta cat de cat si costa si scoala vreo 8 milioane (parerea mea).Si eu am 16 ani si m-am gandit si nu merita sa imi iau A1 ca dupa aia trebuie sa iau alta mai puternica, deoarece cele A1 sunt mai slabute.Mai bine un A2 ca si la A il folosesti bine pana iti iei alta.Acum daca esti de bani gata si iti permiti orice cumpara ce vrei