| cocacola007 a întrebat:

Am aproape 18 ani si vreau sa imi cumpar prima mea masina. As vrea sa imi cumpar un golf 4 hatchback si nu stiu daca sa iau varianta in 4 sau in 2 usi. Cel in 2 usi arata dupa parerea mea, mai bine decat cel in 4 dar nu este la fel de practic ca cel in 4. E urat sa ai masina in 2 usi, ma refer la faptul ca trebuie sa te dai mereu jos sa urce cei din spate?

5 răspunsuri:
| OldSoul a răspuns:

Tu stii cum vrei sa o folosesti, daca vei merge adesea doar tu, sau vei mai avea si alti pasageri in masina, daca vei merge de obicei singur sau doar tu cu un pasager se merita sa iti iei o masina in 2 portiere, dar daca intentionezi sa iei mai multi prieteni cu masina, o recomand pe cea in 4 usi.

Răspuns utilizator avertizat
| Eduard619 a răspuns:

Mai bine iti iei una cu 4 usi, cele cu doua sunt mai putin practice dupa cum ai mentionat deoarece de fiecare data va trebui ca cei din fata sa se dea jos sa coboare cei din spate deci e mai nasol xD

| MariusF23 a răspuns:

In 3 usi e mai sportiv decat in 5. Oricum tot o sa cada tabla de pe ea in 2-3 ani.

| nikname a răspuns:

Pentru ca ai doar 18 ani si e prima ta masina iti recomand pe cea in doua usi ca e mult mai sport!