| Youuuuuo a întrebat:

Am aproape 18 ani si vreau sa imi iau o masina! Bugetul este 5 mii! Ce recomandati intre Bmw,Passat, Golf sau altele?

11 răspunsuri:
| Adrian223322 a răspuns:

Ai putea lua un Bmw.Foarte buna masina, si la bugetul tau poti lua un bmw bun la mana a doua!

| Clorox a răspuns:

Imi place passat-ul, dar nu conteaza ce imi place mie, tie trebuie sa-ti placa!

| Sofer a răspuns:

Depinde care iti place. Golf e mai usor de intretinut. Dar daca iti place bmw iti recomand 320d 150cp. E cam puternica pentru un incepator dar daca esti cu capul pe umeri si nu te dai smardoi si mergi incet pana capeti ceva experienta o sa fie ok. Golf 4 1.9 TDI urmatoarea varianta dar sa nu iti iei varianta scurta. sta prost la stabilitate. alege ori sedan (bora) sau break.

| guruskk a răspuns:

Bugatti

| ZetZ a răspuns:

Sincer nu te uita dupa marca etc... uitate la an, uitate la kilometri, uitate la uzura etc, daca tu vrei sa iti iei masina de "fite" nu te opreste nimeni, dar pe 5 mii iti iei o masina care sa fie poate cu 4-5 ani mai noua ca un bmw, audi etc. E alegerea ta, eu doar iti zic sa te gandesti... sa nu dai bani pe o masina si sa fii cu ea tot in service, sa ai o zi faina.

| ExprimareLibera a răspuns:

BMW x5

| ANDREIVLAS a răspuns:

BMW 320d

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Ai 5000e, 18 ani, si vrei o masina. Bun, dar unde vei folosi masina?
Diferenta dintre Matiz, Logan, Hummer, Ferrari si Passat, este intrebuintarea.
Ar trebui sa fii idiot sa alegi Hummer pentru naveta in aglomeratie spre scoala, Matiz pentru drumuri neasfaltate, sau Logan pentru viteza.
Spune ce vrei de la o masina, si pe urma vorbim.
Dintre cele spuse de tine, doar Passat suna a masina. Evita Golf, si alege BMW doar daca stai in zona de campie.

| IzvorulDeIntelepciune a răspuns:

Daca as avea 18 ani si un buget de 5000 Eur mi-as lua fix un Fiat Bravo. Are un design superb (mai ales la interior) e mica si usor de manevrat si are si motorizari decente. Ca sa nu mai zic ca o iei cu o vechime de 10 ani, nu 15-20.
--> www.olx.ro/oferta/vand-fiat-bravo-ID6FeJE.html#4d4eafca6f

| MrLucas a răspuns:

Depinde ce pretentii ai de la masina, fi si tu mai explicit.

| OldSoul a răspuns:

Deci BMW-ul e mai scump la intretine ca Passat-ul iar Passat-ul e mai scump ca Golf-ul.
Acum daca asta nu este o problema poti alege un Passat ce-ti place, acum depinde ca vrei diesel sau benzinar.
Sau eventual daca vrei si intretinere mai scazuta si o berlina poti cauta si o Bora.
Oricum Passat-ul e cam cea mai buna masina din cele care te intereseaza, acum desigur sa prinzi si o masina buna.