| slalomprintrecretini a întrebat:

am bani sa îmi iau o mașină dar nu știu ce.
M-am gândit intre un vw Touareg 2006 - 2007 sau Land ROVER Discovery 2006 - 2007.
Care ar fi mașină ok?

4 răspunsuri:
| REMiXDJ a răspuns:

Vezi ca GiGi Becalli vinde Maybach-ul ca sa aiba bani pentru lux in celula la parnaie.O da ieftin masina.Ia legatura cu el.https://ro-ro.facebook.com/people/Gigi-Becalli/100013632609019

| romeo78 a răspuns:

Depinde pentru ce doriți să o utilizați! Ca mașină de oraș Volkswagen Touareg, ca mașină de muncă, drumuri desfundate, Land Rover, care este mai spațios, mai dur.
Volkswagen fiind construit pe aceeași platformă cu Porsche Cayenne a beneficiat de un compromis la domeniul off road. Doar variantele de echipare scumpe au beneficiat opțional de un pachet dedicat pentru îmbunătățirea calității de off road. Restul nu!
Plus, că datorită supraevaluării Volkswagen este mai scump decât un Land Rover și nu are chiar o tehnologie atât de avansată precum avea Land Rover, mai ales pentru off road! Chiar în occident, priviți la unitățile de intervenție, în afară de Germania, predomină Land Rover cu diverse modele pentru intervenții!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu as alege Vw Touareg, dar doar cu motorul de 3.0 diesel, automat, cel de 2.5 e un eșec al industriei, consuma enorm de mult pentru 2.5 (mai mult decât 3.0) și e foarte stricăcioasă. 3.0 diesel e bun, V6, dacă a fost întreținută decent și nu au fost kilometrii dați peste cap, atunci nu ai probleme 100-200.000€ dacă schimbi ce trebuie la timp, ulei, filtre, distribuție. Din câte am văzut, (Am avut și eu Touareg 3.0 diesel 2011) e extrem de pretențios la ce motorina bagi. Se simțea imediat când băgai alta motorina. De exemplu, eu de obicei alimentez doar la la OMV cu motorina premium, însă când am fost plecat din oraș, am oprit la o benzinărie No-name, pe marginea drumului, am bagat motorina de acolo, nu multă, de maxim 150 de lei și se vedea cum mașina nu mai are același randament. Ca probleme, la generația 2006-2007, din câte an auzit, Turbina după 250.000 e varza, distribuția trebuie schimbată chiar și la 170.000 km dacă a fost rulată doar in tara, in rest, ca la orice diesel de 3.0, motorina buna, condusă cum trebuie și drumuri lungi fără prea mult stat in oraș,(Are DPF, la 3.0 se înfunda mult mai ușor, iar dacă îl scoți va scoate un fum fe inebuneesti). Injectoarele etc... din câte stiu pe 2006-2007 sunt PD, alea zgomotoase tare și care se strica mai rapid, însă repet, dacă mașina a fost întreținută decent, nu ai probleme.
Discovery, sincer îți spun ca nu îmi place, e urat, prea spartană, in offroad nu cred ca bate Touareg și au piese mult mai scumpe

| Denila123 a răspuns:

Cumpăra un land Rover rezistenta la telescoape măroi si altele, te ajut eu s, o mai repari