| Silviu1299 a întrebat:

Am de gand sa cumpar un mercedes c220 din 2008, cu motor de 2200 cm3, 170cp,diesel.Cam cat costa intretinarea unei astfel de masini,nu ma refer la impozite,asigurare etc.(asta stiu deja),ma refer la revizii,piese de schimb(in caz ca se strica ceva), chestii de genul.M-ar mai interesa si cat de fiabile sunt aceste modele.As dori raspunsuri de la cei care au sau au avut un model de genu'. Multumesc anticipat!

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

La piese, manopera, etc... nu sunt foarte scumpe, putin peste costurile aferente unui A4 B7, costuri normale, ca la orice masina de genu, nu e iesit din comun, 2.2 e fiabil, daca are km reali sub 200.000 si a fost intretinut cat de cat ok, pana la 300.000 nu ai nici un fel de problema. O suma exacta pentru C Class nu stiu sa iti zic, dar ca sa iti faci o idee, am avut un E Class 2.2 diesel, din 2011 si sa zicem asa, fara probleme, 2000 de lei pe an, facut tot la Aliat, fara anvelope, insa e E class, la C, undeva la 1400-1500, schimb filtre, ulei, depinde ce ti se mai strica, se poate strica de exemplu un modul, ce nu e nici 200 de lei dar daca iti pica turbina dai 3000 lei e relativa treaba, in functie de cum a fost intretinuta si cum s-a mers cu ea, dar repet, daca a fost decent intretinuta, DECENT, nu are ce sa se strice, 2.2 diesel de pe Mercedes e un motor de tanc laughing Consum foarte mic apropo, eu pe E aveam 9.5-10.5 in oras, daca mergeam pe confort si afara 5.5-6, e foarte bun consumul, la C, fiind caroserie mai usoare va fi si mai mic, daca e si manual, mult mai mic happy (A meu era automat)

2 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

De intretinut un Mercedes costa foarte mult, fiind considerata o masina de lux, unde piesele in sine sunt f scumpe, serviec-ul la fel.
Daca intrebi de pret, inseamna ca nu-ti permiti decat ceva f ieftin, caz in care as recomanda: VW Polo sau Fiat Punto ori Dacia.

| Jrr_Cosmin_1995 a răspuns:

Ca modele sunt fiabile, dar la piese sunt scumpe