La piese, manopera, etc... nu sunt foarte scumpe, putin peste costurile aferente unui A4 B7, costuri normale, ca la orice masina de genu, nu e iesit din comun, 2.2 e fiabil, daca are km reali sub 200.000 si a fost intretinut cat de cat ok, pana la 300.000 nu ai nici un fel de problema. O suma exacta pentru C Class nu stiu sa iti zic, dar ca sa iti faci o idee, am avut un E Class 2.2 diesel, din 2011 si sa zicem asa, fara probleme, 2000 de lei pe an, facut tot la Aliat, fara anvelope, insa e E class, la C, undeva la 1400-1500, schimb filtre, ulei, depinde ce ti se mai strica, se poate strica de exemplu un modul, ce nu e nici 200 de lei dar daca iti pica turbina dai 3000 lei e relativa treaba, in functie de cum a fost intretinuta si cum s-a mers cu ea, dar repet, daca a fost decent intretinuta, DECENT, nu are ce sa se strice, 2.2 diesel de pe Mercedes e un motor de tanc Consum foarte mic apropo, eu pe E aveam 9.5-10.5 in oras, daca mergeam pe confort si afara 5.5-6, e foarte bun consumul, la C, fiind caroserie mai usoare va fi si mai mic, daca e si manual, mult mai mic (A meu era automat)
De intretinut un Mercedes costa foarte mult, fiind considerata o masina de lux, unde piesele in sine sunt f scumpe, serviec-ul la fel.
Daca intrebi de pret, inseamna ca nu-ti permiti decat ceva f ieftin, caz in care as recomanda: VW Polo sau Fiat Punto ori Dacia.