| AstaMicu a întrebat:

Am de gand sa cumpar un volkswagen golf 4 din 1996 sau 1998 nu stiu sigur,dotari:Servodirectie si abs, esp, fara geamuri electrice sau aer conditionat! Mentionez ca masina arata destul de bine iar pretul cerut este de 70 de milioane, taxa este platita deci fara alte costuri! Credeti ca merita?

11 răspunsuri:
| Sofer a răspuns:

Km rulati cat are?

| SasNetRomania a răspuns:

Benzia sau motorina? daca e benzina probabil e obosit motorul, sau mananca ulei... uita-te bine la ea, bag-o pe tester inainte.

| AstaMicu explică (pentru SasNetRomania):

Benzina 1.4 sad
Asta mi-e frica, sa nu manance ulei

| SasNetRomania a răspuns (pentru AstaMicu):

Ce pret are masina? daca e un pret mic, se merita, dar mai bagi in ea inca 400 $ sa resegmentezi motoru (sa nu mai manance ulei si sa aiba vana).
faci cum doresti

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu as cumpara o masina fara aer conditionat.

| SasNetRomania a răspuns (pentru anonim_4396):

Exista geamuri negre, pe timp de vara sunt de vis, chiar si fara aer, bineinteles aerul este mai bun dar na.

| anonim_4396 a răspuns (pentru SasNetRomania):

A trebuit sa renunt la o bijuterie de masina deoarece vara ma coceam in ea.Nu mereu doar in anumite zile.Dar vara trece repede.

| Tradare1 a răspuns:

Depinde de tine, dar anul nu prea suna bine, eu zic sa te mai informezi in legatura cu masina big grin

| AstaMicu explică (pentru Tradare1):

Masina e OK, kit-ul de ambreiaj este schimbat, distribuie..in + ma bucura ca are taxa platita...Astept pareri

| Olteanu_Mugurel_1990 a răspuns:

Salut,daca este pe benzina iti sugerez sa mai strangi niste bani si la 2000 de euro poti sa iei unu din 2000+ pana la 2002, fara probleme decat benzina fiina aceea