| alvyyn999 a întrebat:

Salut Tpu..Am doua probleme. Am un jawa babetta si nu sta la relanti...si mai una dar asta nu ar fi problema ar fi intrebare, cum pot scoate limitatorul de pe el Multumesc anticipat!
Cel mai de folos raspuns funda.

Răspuns Câştigător
| xDanyxDany a răspuns:

Atunci curata carburatorul, desfa-l pana la ultima piesa si curata-l bine, de aia nu-ti sta la relaty doar turat pentru ca este infundat

6 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Daca scoti limitatorul poti avea probleme la ITP vor vedea ca a fost umblat chiar daca il pui la loc si amenda la un control rutier, restul nu stiu de la ce vine cauza

| alvyyn999 explică (pentru mgtow):

Nu conteaza asta... ma risc ai idee cum pot scoate limitatorul?

| xDanyxDany a răspuns:

Salut, fa ca in videoclipul urmator pentru a scoate limitatorul, trebuie sa muti siguranta aceea pe ultimul canal de pe cuiul acela, si daca tot ai desfacut carburatorul curata-l bine si apoi pentru relanti trebuie sa strangi surubul din stanga adica acela care il vezi ca este in dreptul cuiului de acceleratie pana sta la relanti https://www.youtube.com/watch?v=KXxxJrA5hNY

| alvyyn999 explică (pentru xDanyxDany):

Pai nu ai inteles, stiu cum se face dar sta prea accelerat si cand, mai destrang din ''cui'' moare... am incercat sa ii gasesc un punct fix dar nu sta. degeaba.
Si faza cu siguranta si cuiul acela nu am vazut 2-3 canale doar 1. . sad

| mgtow a răspuns (pentru alvyyn999):

Http://www.pro-bike.ro/......-asa-ceva/ poate te ajuta cu ceva eu mai mult ma pricep la masini

| alvyyn999 explică (pentru mgtow):

Multumesc frumos. Mai astept raspunsurii!