Am condus 2 ani masina cu volan pe dreapta...Nu stii ce greu e pana cand nu o iei pe traseu lung.Cu toate oglinzile suplimentare, am stat jumatate de ora in spatele unei caruțe din cauza ca nu vedeam prea bine pe contrasens si nu puteam depasi.E super naspa.Si la fel ca tine, am fost ademenit de pretul mic la care o vindea proprietarul.Era impecabila din toate punctele de vedere.Bine,acum cu caruta a fost numai un exemplu.Nu iti mai spun si de cate ori am stat in spatele tirurilor supraincarcate care mergeau cu 30 km/h, pana cand am avut curajul sa merg pe noroc si sa ies de pe banda. Daca la o masina cu volan pe stanga trebuie sa iesi putin pe contrasens ca sa vezi ce se intampla...Imagineaza-ti ca la volan pe dreapta va trebui sa iesi cu totul.Risti foarte mult la depasiri.Si hai sa fim seriosi, odata si odata tot va trebui sa o faci.
Cat despre interzicerea lor, deja se pune problema unei scoli de soferi separate pentru cursantii care detin asa automobil...
Nene eu am din uk un A5 S line si ma bucur de ea ca si cum ar fi fata mea. La mine sant multe autostrazi si depasesc usor dar nu prea ies din oras, traficul e mai politicos aici fata din Romania si e mai misto mersu pe dreapta, se uita depravatele la noi mai usor cand stam la semafor
Interzise nu vor fi, dar probabil vei fi nevoie sa urmezi ceva cursuri... cel putin asta era un proiect legislativ.
Ai condus pana acum o masina cu volan pe dreapta in traficul extra urban din Romania sa fii convins ca e asa usor cum crezi tu?
Daca ai bani cumpara si din ce am inteles poti schimba volanu pe stanga si vei avea o masina super buna. Daca spui n-are nici un cod, la bord nu e nici o lumina aprinsa, cauta si afla cat te costa sa muti volanu, dupa stii ce sa faci.Chiara daca nu se interzic, mi se pare aiurea masinile astea cat si mersul pe stanga in Anglia si pe unde se mai merge asa. 2012 este masina f buna, unde pui ca e si bmw, e facuta mai bine, e de calitate, plus ca e si seria 5. Dar depinde si de bani si cat te duce sa schimbi volanu.Masina asta, adica platforma asta f10 de abia s-a schimbat anul asta, deci masina asta e ca si una din 2016.
Daca nu ai condus este o problema deoarece cand faci depasiri va trebui sa ai pe cineva pe scaunul din stinga sau sa iesi cu jumatate de masina pe contrasens sa vezi daca din directia opusa se apropie vreun autovehicul