| daniel7777 a întrebat:

am o dilema un prieten are 2 masini. Un Chrysler 300 m motor 2.7 benzina din 2002 full option si o Toyota Celica 1.8 benzina din 2000 si vreea sa le vanda dar mai intai m-a intrebat daca nu ma intereseaza. I-am raspuns ca o sa aleg o masina dar nu sunt hotarat ce sa aleg cu toate ca ma atrage Chrysleru pentru ca este mai mare, dar nu stiu nimic despre firma asta in legatura cu consumu cu taxele si cu piesele nu ma intereseaza pentru ca stiu ca o sa consume mult si taxele foarte mari iar de piese ce sa mai zic eu ma refer ca masini daca sunt bune. Ce ma sfatuiti? Rog un raspuns de la o persoana care a condus un chrysler sau care stie cate ceva despre marca aceasta. Multumesc anticipat.

Răspuns Câştigător
| k4Zy a răspuns:

Parerea mea este ca mai bine ai alege Toyota, desi este o masina cu 2 usi, arata foarte bine are un motor puternic, iar ca intretinere este mai ieftina impozit 230 lei an.Chrysleru 300 m este o masina pentru cei care nu prea au ce face cu banii deoarece doar impozitul este 2300 lei an iar piesele sunt si de 2x mai scumpe ca performante este mai buna ca toyota dar ca sa faci depasiri in siguranta iti ajunge puterea pe care ti-o acordo Celica.

| daniel7777 explică (pentru k4Zy):

Mersi frumos frate si mie imi place Toyota da am inteles ca mai mult de 2 persoane nu pot sa calatoreasca in ea este adevarat?

| k4Zy a răspuns (pentru daniel7777):

Sunt unele modificate care si-au pus tot felul de butelii NOS si alte chestii dar eu pe care le-am vazut aveau bancheta si in spate!

| daniel7777 explică (pentru k4Zy):

Mersi frumos frate

3 răspunsuri: