| AndreiTudor1 a întrebat:

Salut TPU, am o întrebare, m-am înscris azi la școala de șoferi, și aș vrea să știu, dacă mă duc la sală și îl pic, câți bani trebuie să dau, sau la oraș, știe cineva, care o dat și a doua oră, vă mulțumesc

8 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Doar daca pici orasul trebuie sa platesti ore suplimentare, 3 mai exact.

| Liviu a răspuns:

Scoalarutiera.ro, pune mana si invata mediu de invatare, garantat iei sala. Acum despre picat, cand pici sala nu platesti nimic. Cand pici traseu platesti o chitanta de suma 'x', insumand 3 ore (pe care de regula, lumea le ia inainte de examenu practic) deci platesti chitanta si tu alea 3 orel e faci inainte sa dai traseu. Depinde de la scoala de soferi la scoala, ce pret au. Fara emotii, si baga mare pe invatare!

| Anonimul151 a răspuns:

Eu nu cred că va trebui să plătești. Nu știu 100% dacă e așa, însă știu că ai 2 sau mai multe încercări ( ceva de genul ), ori la sală ori la oraș. Iar dacă le pici și pe acelea... După va trebui sa plătești ceva. Însă nu știu cât e taxa aceea... Întreabă cel mai bine la școala de șoferi sau vorbește cel mai bine cu instructorul.

Succes!

| Anonimul151 a răspuns:

Asa cum spuneam... Acum m-am documentat mai mult, și cel puțin la mine în oraș e așa. Dacă pici odată dar nu știu exact dacă la sala sau oraș, ( cel mai probabil la sală ). Dacă pici odată, va plăti școala de șoferi, dar dacă pici și a 2 a oara va trebui sa plătești 500 lei ( depinde probabil de fiecare școală de șoferi / oraș ). La mine în oraș atât se plătește.

| Bogdan0783 a răspuns:

Daca nu au schimbat nimic ai timp pana la un an sa obtii permisul altminteri pierzi scoala.Nu tin minte sa existe o taxa de genul ca la reexaminare sa platesti. Posibil sa iti ceara bani scoala daca pici la traseu si ai nevoie si a doua data de masina

| anonym2024 a răspuns:

Eu din ce stiu, daca pici sala, nu dai bani mergi la reexaminare

| Toni1p000 a răspuns:

Dacă pici sala nu trebuie sa plătești nimic. Dacă pici orasul trebuie sa mai plătești 3 ședințe, la mine a fost 420 și mai trebuie sa plătești masina cu care dai orașul 140.