Scoalarutiera.ro, pune mana si invata mediu de invatare, garantat iei sala. Acum despre picat, cand pici sala nu platesti nimic. Cand pici traseu platesti o chitanta de suma 'x', insumand 3 ore (pe care de regula, lumea le ia inainte de examenu practic) deci platesti chitanta si tu alea 3 orel e faci inainte sa dai traseu. Depinde de la scoala de soferi la scoala, ce pret au. Fara emotii, si baga mare pe invatare!
Eu nu cred că va trebui să plătești. Nu știu 100% dacă e așa, însă știu că ai 2 sau mai multe încercări ( ceva de genul ), ori la sală ori la oraș. Iar dacă le pici și pe acelea... După va trebui sa plătești ceva. Însă nu știu cât e taxa aceea... Întreabă cel mai bine la școala de șoferi sau vorbește cel mai bine cu instructorul.
Succes!
Asa cum spuneam... Acum m-am documentat mai mult, și cel puțin la mine în oraș e așa. Dacă pici odată dar nu știu exact dacă la sala sau oraș, ( cel mai probabil la sală ). Dacă pici odată, va plăti școala de șoferi, dar dacă pici și a 2 a oara va trebui sa plătești 500 lei ( depinde probabil de fiecare școală de șoferi / oraș ). La mine în oraș atât se plătește.
Daca nu au schimbat nimic ai timp pana la un an sa obtii permisul altminteri pierzi scoala.Nu tin minte sa existe o taxa de genul ca la reexaminare sa platesti. Posibil sa iti ceara bani scoala daca pici la traseu si ai nevoie si a doua data de masina
Dacă pici sala nu trebuie sa plătești nimic. Dacă pici orasul trebuie sa mai plătești 3 ședințe, la mine a fost 420 și mai trebuie sa plătești masina cu care dai orașul 140.