| XortexEvolution a întrebat:

Am o intrebare, pe un motor de moped de 50cmc pot pune un set motor complet de 70 cmc? Parerii?!

9 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Nu.Setul nu.Pentru ca nu se potriveste la cel de 50 cmc. Pune motorul de 70 cmc cu totul.

| XortexEvolution explică (pentru darrio2007):

Deci daca pun set motor de 70 cmc complet nu se potriveste?!

| XortexEvolution explică (pentru darrio2007):

Ai motor de 70cmc complet?

| zeulzamolxe666 a răspuns (pentru darrio2007):

Iar eu iti spun ca se potriveste! biela poate fi aceeasi difera doar f-ul pistonului si implicit camasa-cilindrul- apoi garnitura de chiuloasa si chiuloasa! cat despre schimbarea motorului, operatia implica si schimbarea instalatiei electrice, care difera de la cilindreee la cilindree.ar fi fost bine daca ne dadea si marca mopedului pentru ai detalia mai pe larg pasii.iar pentru o cultura generala, nu exista motor de 70 cc, in cartea tehnica si nici in certificat de inmatriculare.este 49,100, 125,150...

| XortexEvolution explică (pentru zeulzamolxe666):

Mopedul este Ktm Hobby cu motor original de puch.Are 2 viteze care se schimba manual.

| zeulzamolxe666 a răspuns (pentru XortexEvolution):

Un meserias, iti poate face modificarea.mai mult nu stiu ce pot sa-ti spun.doar ca nu vei gasi piese originale asa usor.chinezaria te costa in jur de 2-3 mil.manopera 1 mil jumate.pt piese originale, aprox 100 euro.se merita? doar tu stii, bafta multa!

| besleaganicolaecosmin a răspuns:

Incearca la un service

| zeulzamolxe666 a răspuns:

Da! trebuie sa schimbi setul motor.camasa,chiuloasa,segmenti,piston.

| XortexEvolution explică (pentru zeulzamolxe666):

Deci se poate, dar trebuie schimbat totul...adika set motor complet de 70cmc.Iti multumesc!