| Levington a întrebat:

Salut TPU! Am o intrebare pentru cunoscatori si/sau pasionati! Au pus vreodata cei de la BMW motor de 2.0 (2000 cm3) pe un M5? Atentie, M5, nu seria 5 cu stickere si bara de M!

3 răspunsuri:
| Simpatic a răspuns:

M5 a avut dintotdeauna motoare cu cilindree mare si multi cai putere, 2000 de cm3 e pistol cu apa pentru gabaritul unui M5 care are ceva tonaj
Cum a zis wildthing cel mai "mic" motor de M5 a inceput cu cel de 3.5 litri pe M5 e28, actualul model vine cu un 4.4 V8
O galagie de putere, un monstru, insa mai mult mi-a placut M3-ul e46 pe care l-am si detinut cu ani de zile in urma, nu cred ca exista masina mai frumosa ca M3 e46 3.2i 343 CP, cel putin pentru varsta sa inca arata destul de bine ca si look

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Cauta toate variantele de M5 de pana acum, ca nu sunt multe, si vezi ce motorizari au.
Deocamdata nu se pot scoate cai de M dintr-un 2.0, cel putin nu la nivel de productie in serie, omologata si cu garantie.
Standardele unei motorizari M sunt foarte sus, si mai este partea de marketing, ca multi labagii au de comentat cand se folosesc cilindree mici, ca in cazul lui Mustang 2.3

| wildthing a răspuns:

Nu. Cel mai mic motor a fost cel de pe primul M5...si avea 3.5l.