| boboml a întrebat:

am o nelamurire si intreb pe cei care conduc biciclete cu motor au intampinat probleme din partea politiei sa prezinte permis multumesc

Răspuns Câştigător
| viotedy a răspuns:

Daca scrie in cartea ei ca nu depaseste nu trebuie, daca e veche si nu are carte n-ai cum sa demonstrezi.Cu -zice-nu merge la politai.

12 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Daca pe mine sau pe X sau pe Y nu i a oprit politia nu inseamna ca si tu vei avea acelasi noroc. daca nu iti surade un dosar penal pune mana si ia ti permis

| viotedy a răspuns:

Politaii sa mai puna mana pe decret...Alea merg cu maxim 25 km/ora si nu trebuie nici permis, nici inregistrare.Si astia care raspund in dorul lelii sa puna de-o lectura.

| ombladon a răspuns (pentru viotedy):

Nu a precizat ca este electrica, deci nu stii daca este limitata la 25 Km/h

| viotedy a răspuns (pentru ombladon):

Da,n-am observat.

| viotedy a răspuns:

Pana la urma la care motor te refereai? De 49 cm pe benzina sau electric?

| boboml explică (pentru viotedy):

Pe benzina de 49 cm care zice ca nu depaseste 25 km pe ora

| boboml explică (pentru viotedy):

Nu scrie in cartea ei e scris in factura de cumparare ca merge cu 25 la ora e suficient ca dovada pentru politie?

| viotedy a răspuns (pentru boboml):

Ai putea sa te duci cu factura la Primaria de care apartii, la inregistrari sa-ti spuna sigur. Eventual sa-ti dea o hartie din care sa reiasa ca nu trebuie inregistrata.

| viotedy a răspuns (pentru boboml):

Daca scrie in cartea ei ca nu depaseste nu trebuie, daca e veche si nu are carte n-ai cum sa demonstrezi.Cu -zice-nu merge la politai.

| Popescu_Ionut_1995 a răspuns:

N-am avut norocul asta

| boboml explică:

Motor pe benzina

| boboml explică (pentru boboml):

Nu scrie in cartea ei e scris in factura de cumparare ca merge cu 25 la ora e suficient ca dovada pentru politie?

| boboml explică:

Am primit si cartea tehnica la insistentele mele si scrie ca viteza limita e 24 km pe ora este o dovada in fata organelor?