| Thunder182 a întrebat:

Salut TPU! Am o Skoda Octavia 2 an 2008, motor 1.9 tdi si de cateva zile observ ca in momentul in care ii dau cheie mi se aprind si se sting martorii din bord ca de obicei, dar pe langa asta se aude un beep si in ecranul din instrumentarul de bord imi pâlpâie o cheie de service. I-am facut distribuția cu filtre si tot la 190. 000km in februarie si acum am 192.000. De asemenea, ieri i-am facut itpul și nu au fost probleme.
Dau funda.

6 răspunsuri:
| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Cred ca mecanicii la care ai dus-o, "au uitat" sa reseteze si intervalul service, cand au facut revizia.

| relian a răspuns:

Daca a trecut ITP ala ce zici, aia arata ca nu este nici o problema, asta daca nu cumva ai dat spaga sa treci ITP ala.ITP ala ce inseamna mai exact? Cumva inspectia tehnica?

Bine acum depinde si ce nu poti trece, sau ce nu intereseaza la inspectia tehnica.
Daca stii cum arata simbolul ceti apare la bord cauta cu google, dar scrie in engleza : "simbols and warning light for 2008 Skoda Octavia" o sa gasesti poze multe cu majoritatea simbolurilor si luminilor de avertizare, apoi vezi ce spune despre acel simbol ce iti apare tie.

Sau daca ai manualul masinii, acolo sigur arata toate simbolurile si explicatiile la fiecare.
Daca este simbolul de la service si ulei, ala il poti si tu reseta. Cauta pe Youtube si scrie ceva de genul asta : "haw to reset service light for 2008 Skoda Octavia " sau " how to reset oil change light for 2008 Skoda octavia" o sa gasesti video cum se face, ce butoane sa apesi, faci si tu exact la fel si dormi linistit la noapte happy

| UnchiulRamiz a răspuns:

Tu crezi ca știe cineva de aici? O pui pe tester și vezi care e problema.

| Thunder182 explică (pentru UnchiulRamiz):

Ok, mersi frumos!

| UnchiulRamiz a răspuns (pentru Thunder182):

Sa știi ca se poate defecta ceva neasteptat. Sa fi sănătos!

| ClaudiuM1997 a răspuns:

Salut. Oare nu e posibil ca cel ce ti-o schimbat uleiul si filtrele sa nu fii resetat intervalul de service? Si acum masina are impresia ca au trecut 15. 000km ( +-) de la ultimul service si cand colo o trecut doar 2000km.