| Ionut310 a întrebat:

Salut TPU, am permisul de putin timp, iar acum cateva seri aveam 100 in localitate cand din sens opus mi-a aparut o masina de politie (nu era radar). Au dat drumul la sirena, eu mi-am vazut de drum si n-au venit dupa mine. Cam ce ar putea sa-mi faca in cazul asta? Multumesc anticipat pentru raspunsuri.

10 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| sierra1 a răspuns:

"aveam 100 in localitate cand..."

doamne ajută să-ți ia permisul!

| mihai69 a răspuns:

De unde știi că nu era echipată cu radar? Te poate lua și din mers, știai asta?
Oricum, dacă au vrut să te oprească dar tu ai continuat drumul, e posibil să iei peste amenda de radar și una de nerespectare a semnalelor agentului de poliție plus suspendarea dreptului de a mai conduce vreo trei luni.
O să primești acasă o notificare să mergi la o secție de poliție pentru explicații.

| Ionut310 explică (pentru mihai69):

Sunt doar 2 radare pe raza a 3 localitati in zona unde stau, si le stiu pe amandoua, de aceea zic ca nu era radar.

| Crackman a răspuns:

Nimic
Dar totuși pentru moartea cuiva conduci excelent

| Yuoia a răspuns:

100 km/h in localitate! Esti inconstient. Poate nu te-au prins acum. Te vor prinde data viitoare, daca nu cumva te vei grabi tu sa omori pe cineva.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce bine ar fi să fie în România ca în Serbia. Ai depășit limita de viteză, pușcăria te mănâncă. Numărul de accidente ar fi minuscul.

| badpanda a răspuns:

Nimic.Poate aveau treaba in alta parte cu vreun mormoloc care a blocat traficul pe undeva.