| NoteBook20 a întrebat:

Am revenit cu o intrebare... Vreau sa stiu daca radio cd'urile auto sunt universale? Pentru ca vreau sa imi iau pe logan altceva sa inlocuiesc vechiul casetofon, si doresc sa comand dp net! Astept cat mai multe sugestii! Nu ma pricep! Sanatate!

Răspuns Câştigător
| FurtunaDiesel a răspuns:

Merge absolut orice model, singura problema daca schimbi si boxe si asa mai departe, daca pui ceva prea puternic posibil sa iti trebuiasca si statie de amplificare + condensatori ca sa nu termini bateria!

| NoteBook20 explică (pentru FurtunaDiesel):

FurtunaDiesel uite iti las mai jos un link cu casetofonul care il vreau, il iau pentru 6 luni ca apoi schimb masina, cv,, improvizat" este! Cele de logan sunt foarte proaste, nc asta nu'i mai prejos cred, dar pentru 6 luni e chilipir! http://www.elanko.ro/......cd164.html

| FurtunaDiesel a răspuns (pentru NoteBook20):

Da, este ok pentru Logan!

5 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mufele de conectare si marimea fizica sunt la fel. DAR daca tot cumperi ceva, macar ia un Pioneer / Clarion / JVC.

| omblodon a răspuns:

Da de obicei e acceasi forma, eu la masina mea trebuie sa fac comanda de la bmw

| Mario4658 a răspuns:

Sigur,poti comanda de pe net,numai sa te asiguri ca mufele de conectare sunt aceleasiwinking Si desigut amperajul sa fie la fel ca cel de dinainte, sau cel putin la fel de mare, ca daca iei mai mic, si ai boxele puternice, o sa ti se arda