| Sentry a întrebat:

am revopsit la masina aripa fata dreapta si bara, saptamana trecuta si dupa ce a fost gata, am vazut o diferent de nuanta. Nu este una extrem de mare dar e vizibila, se poate vedea usor. Este normal? Daca nu, ce sa fac? E in garantie, sa le spun sa o revopseasca cu nuanta potrivita?

15 răspunsuri:
regis
| regis a răspuns:

Este normal sa se vada o diferență, o vopsea de 4 ani este afectata de ultraviolete, o vopsea proaspata este mai lucioasa, are adancime.
Diferenta se va estompa putin dupa un polish.

| Sentry explică (pentru regis):

Da, este afectata de UV si se deschide la culoare. Problrma e ca cea revopsita e mai deschisa la culoare decat cea nevopsita.

| baru a răspuns:

350lei, piesa de vopsit cu maerialul vopsitorului. Totul se face la cuptor. Sa se gaseasca nuanta exacta, nu o sa reusesti. Dupa una luna, poti incerca sa polisezi.

| Sentry explică (pentru baru):

Diferenta este vizibila cu ochiul liber la distanta

| sierra1 a răspuns:

Așa, informativ - cât a costat afacerea?

| Sentry explică (pentru sierra1):

500 lei pe element cu tot cu reparat, deci 1000 de lei +TVA

| sierra1 a răspuns (pentru Sentry):

Nu e mult! și vopseaua tu ai furnizat-o?

Ei au furnizat vopseaua...

Pariez că or să zică: vopseaua originală e decolorată, noi am adus-o cf. catalogului de culori al producătorului (apropo, câti ani are?)

Masina din 2016... nu stiu ce sa fac, unu imi spune ca nu pot sa fac nimic, ca nu o sa mi-o revopseasca. Altii imi soun ca sa ma duc acolo sa fac scandal

Acum purceaua e moartă in coteț dar trebuia să-ți ofere o mostră de vopsire pe un material de probă

E in garantie, facut totul cu factura. Ar trebui sa fac ceva, macar sa nu se vada asa mare trecerea de la nuante, eu o da vand peste 2 ani masina si abia ca o sa o cumpere cineva asa...

Sperie-i cu protecția consumatorului, altceva...

| Digikey a răspuns:

Incepatori.Eu am facut scandal si mi-au revopsit-o.Acum nu se vede diferenta.

| Sentry explică (pentru Digikey):

M-am dus si eu astazi, nu am facut scandal, au fost amabili. Au zis ca o revopsim