| AllexXtreme a întrebat:

Am si eu o intrebare, am cumparat niste stikere si cifre si as vrea sa mi le pun pe usile de la masina (Caroserie), o sa zica ceva politia? Doar 2 cifre as vrea sa pun pe usi dreapta, stanga. Si ma gandeam ca se ia politia de mine.

Răspuns Câştigător
| Simpatic a răspuns:

Nu vei avea vreo problema cu politia, dar vei avea o problema morala, adica la ce iti folosesc acele numere?
Nu au fost niciodata la moda si in plus jocul NFS le-a promovat ca puteai sa pui de exemplu 01 cum ca ai fi nr. unu asa si? daca masina ta este opel tigra ai fi de ras cu numere daca masina ta ar fi ferrari nu vad rostul.
Pe de alta parte este un kitch la fel de mare ca cei care au motor diesel 1.6 si au abtipilduri cu toti producatorii mari din diferite domenii auto de tuning sau aftermarket, mai vad la unii pe aripa fata sticker cu : borla, k&n, momo, racing, NoS etc sunt oribile, parerea mea.
Cel mai tare pe o masina este stilul clean adica asa cum este ea sa fie bine intretinuta, stilul tuning adevarat care implica bodykituri oem sau aftermarket nu chinezarii si lipituri ieftine de pe alieexpress, stilul stance care tine mai mult de suspensii, jante etc, stilul rocketbunny si mai sunt cateva dar nu le gasesc asa atractive cel putin nu la masinile noastre din trafic (rat style, hot road etc)

ps: numere mai au lipite masinile din diverse competitii cum sunt cele de viteza in coasta,rally acolo au alt scop. in cazul tau nu au niciun scop
vrei ceva cool iti poti colanta masina intr-o anumita culoare sau chiar cu model, sa lipesti niste cifre e aiurea, este acelasi lucru ca si cum ai lipi sticker cu floricele pe ea asa cum au unele fetite.

18 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| GigiCelMaiPeste a răspuns:

Nu cred.Pana la urma e masina ta, ai voie sa faci ce vrei cu ea.Nu e treaba lor ce iti pui tu pe masina atata timp cat nu iti pui ceva ilegal.

| InteractiV a răspuns:

Nu, nu trebuie omologate, nu este nici o probleme. Nu sunt modificari atat de intense aduse vehiculului pentru a fi omologate. Poti citi si in lege si vei vedea ca am dreptate, pune stikerele si circula linistit.

| AllexXtreme explică (pentru Simpatic):

Multumesc mult, bun raspuns de la tine, am un golf 4 1.9, si am pus 22 ca 22 de ani am eu laughing) mai am nebuneli din astea happy mersi de raspuns. Culoarea masinii este neagra si cifrele albe

| Simpatic a răspuns (pentru AllexXtreme):

Nu e problema si eu mai am nebunii inca si am mai mult de 22 de ani, dar canalizeaza-le intr-un alt mod. Si e foarte bine ca ne-ai intrebat dovada ca ai considerat in subconstient ca poate este ceva gresit.
Stiu cum este noi tinerii vedem de cele mai multe ori masina ca fiind o extensie a noastra si incercam sa iesim in evidenta, si de la aceste lucruri devenim cocalari unii dintre noi fara sa ne dam seama.
Acum cativa ani multi isi tunau daciile (tunat e mult spus) puneau acea sigla de la Nike pe luneta si isi mai puneau NFS la numarul de inmatriculare... tuningul adevarat nu va muri niciodata dar acesta implica sume exorbitante uneori.
Un bodykit de la Lumma poate costa si 40k euro
Jante de la Forgiato pot costa 20k euro setul
Si acestea sunt doar putine nume, exista mai ieftin sau mult mai scump.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De ce ai face asta?

suntserios
| suntserios a răspuns (pentru AllexXtreme):

Dacă nu schimbi mai mult de 30% din culoarea mașinii nu ai nicio problema.

| DarkAndDreary a răspuns:

Dacă nu depășești 50% din suprafața mașinii, nu.
În ceea ce privește răspunsurile cu "De ce ai face asta?", ignoră-le.

| AllexXtreme explică (pentru Simpatic):

Ai mare dreptate!

| AllexXtreme explică (pentru DarkAndDreary):

Mss

| AllexXtreme explică (pentru suntserios):

Mersi

| Simpatic a răspuns (pentru DarkAndDreary):

Tu ai urmarit contextul pana acum? ce e ok in a pune numere pe o masina? daca participi la un concurs inteleg, cele de la drag racing li se scrie cu o solutie pe partea laterala, cele de rally au scris un numar/indicativ. pentru o masina normala nu ai de ce sa lipesti numere.
chiar autorul acestei postari a dat dreptate acestui lucru.
eu l-am sfatuit ca o masina arata super bine cu o culoare colantata, dar si acelea pot fi foarte scumpe.

| DarkAndDreary a răspuns (pentru Simpatic):

Irelevant.
Daca vrea sa-si puna stickere pe masina, e problame lui. Nu afecteaza pe nimeni cu absolut nimic.
Tot timpul vad aici comentarii de genul "Da' la ce-ti trebuie' tie asa ceva?"
Niste raspunsuri nefolositoare.

Fa-ti tatuaj pe fata ca Mike Tyson si iesi pe strada, noua nu ne pasa, dar daca cineva ne cere parerea i-o oferim.

Omul a intrebat daca e LEGAL.
Nu ce parere are lumea.

Pai inseamna ca sunt tare daca prin argumente l-am facut sa nu-si puna nu? iar tu disperi aici degeaba.
Stim si noi ce a intrebat.

Nu se vede ca stii ce a intrebat din moment ce de agiti atat pentru ceva ce nu te afecteaza.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu are nici o treaba.