| Piikachu a întrebat:

Am si eu o întrebare. Pe dacia 1310 poți sa pui bord sau bare de dacia nova/solenza sau logan?

5 răspunsuri:
| Alexutz_Alex_1994 a răspuns:

Se poate dar cred ca trebuie sa modifici caroseria, altfel nu ai cum sa o prinzi acolo

| comsacodrut a răspuns:

Ar trebui sa modifici caroseria

| Ralucaa69 a răspuns:

Se poate

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Nova/Solenza sunt mult mai inguste decat Dacia 1310. Nu recomand astfel de incarcari.
Bordul de Logan e mult mai mare pe inaltime, si pe distanta de la parbriz pana la volan, ai de taiat din el de te saturi. Nici pe asta nu o recomand.
Daca vrei Dacie 13xx facuta frumos, pune bord de CN3 sau 4, iar la exterior poti face multe, dar depinde ce model ai. Pentru cele pana prin '94, poti foarte bine sa scoti barele, sa faci fusta fata clean, iar daca ai CN poti sa-i pui bare de CN4 cu prelungiri de Golf (nu sunt fan prelungiri dar chiar ies bine), grila clean, si eventual bad boy look, si iese ceva frumos si discret.
Altceva nu prea poti face, fara sa iasa taraneala.
De pe Nova/Solenza pe 1310 se potrivesc foarte ok scaunele fata.

| Kreefy a răspuns:

Nu poti sa pui standard. Trebuie sa tai din bordul de la Nova / SuperNova / Solenza / Logan ( depinde ce preferi ) si iti va sta cam urat, daca nu faci cateva modificari in caroserie si ar putea sa mearga. Nu iti recomand sa pui asa ceva pe dacia 1310.